In mediul online, in mod inevitabil au aparut si acele filmulete amuzante despre cum sa nu utilizezi un hoverboard. Pe cat de amuzante ar fi aceste filmulete, pe atat de dureroase pot sa fie cazaturile de pe un hoverboard.

Daca ti-ai cumparat recent un hoverboard smartbalance pentru ca ti se pare foarte distractiv de utilizat si ca il vei folosi pentru a atrage admiratia prietenilor tai cu trucurile noi invatate de tine, exista totusi cateva limitari si masuri de precautie de care este bine sa tii cont.

Ai grija unde folosesti hoverboard-ul

Poti sa folosesti hoverboard-ul oriunde, in parcuri, prin cartiere, in zonele amenajate pentru biciclete si skatepark-uri. In unele tari, acestea au fost interzise iar in ciuda amenzilor mari care se dau utilizatorii nu se dau in laturi de la a le folosi pe trotuarele aglomerate sau prin oras. In Romania nu este interzis sa le folosesti dar este bine sa le utilizezi cu precautie pentru a nu accidenta trecatorii. De asemenea, este bine sa nu te aventurezi in trafic cu acestea deoarece ar putea incurca circulatia si sa provoci accidente nedorite.

Pentru a evita sa iti strici hoverboard-ul nu il utiliza in zone cu teren accidentat sau unde este pietris.

Inainte de iesi exerseaza

Primul lucru pe care trebuie sa il faci dupa ce iti cumperi un hoverboard este sa exersezi cat mai mult pentru a-ti mentine echilibrul. Exerseaza urcarea si coborarea in panta, astfel incat sa stapanesti cat mai bine acest gadget.

Atunci cand cobori o panta trebuie sa o faci in spate si nu in fata iar piciorul de baza va cobori primul. Invata sa mentii o pozitie cat mai corecta a corpului cu picioarele departate. Daca vrei sa exersezi si afara desi inca nu simti ca esti stapan pe situatie pe deplin, atunci iti recomandam sa porti echipament de protectie.

Nu incarca hoverboard-ul niciodata peste noapte

Chiar daca are baterie originala nu trebuie sa te bazezi pe faptul ca are incorporate tot felul de protectii si nu va pati nimic. Producatorii recomanda sa il incarci pentru cateva ore, in timpul zilei, atunci cand poti monitoriza totul cat mai usor.

Este important sa alegi un hoverboard de calitate care provine de la un brand cunoscut pentru a evita aparitia unor probleme nedorite.

Atunci cand utilizezi un hoverboard este bine sa fii cat mai realist. Daca nu reusesti sa stapanesti miscarile nicicum, atunci este posibil ca acest gadget sa nu fie chiar destinat pentru tine. Nu incerca sa il folosesti doar pentru ca stii ca este distractiv ci sa fii cat mai obiectiv.

De asemenea, este bine nici sa il imprumuti prietenilor tai pentru ca este posibil ca modelul sa nu le fie chiar potrivit. Tine cont de aceste cateva recomandari si vei putea sa folosesti un hoverboard in cele mai bune conditii. Pana la urma, cel mai important este sa nu te ranesti pe tine sau pe altii iar tu sa fii pe deplin stapan pe ceea ce faci.

By Minune