sertare de bani

Daca ai o afacere si te gandesti sa implementezi un sistem pentru casa de marcat, atunci ar trebui sa verifici si oferta de sertare de bani. Daca ai ca principal scop eficientizarea proceselor interne, atunci iti vom explica cum sa alegi un sertar de bani perfect pentru nevoile afacerii tale!

Sertarul de numerar, pe langa faptul ca faciliteaza vanzarile in numerar, este un instrument creat pentru a preveni furtul sau pierderea de bani sau documente cu valoare monetara. Un astfel de instrument este util oricarei afaceri, indiferent de linia de activitate, deoarece platile cu numerar au fost si continua sa fie principala metoda de plata folosita in tara noastra.

Sertarele de bani sunt realizare din materiale foarte rezistente si au fost concepute pentru a garanta usurinta de utilizare, dar si siguranta tranzactiilor.

Descopera in randurile ce urmeaza beneficiile si functionalitatile cele mai apreciate de catre utilizatorii sertarelor de bani!

Ele permit organizarea numerarului

Interiorul sertarelor a fost proiectat astfel incat casierii sa poata organiza si separat numerarul care trebuie depozitat in cutie. De asemenea, este construit astfel incat sa faciliteze scoaterea usoara a numerarului. Acestea vin cu sectiuni pentru bancnote, monede, iar unele modele includ o fanta speciala pentru depozitarea altor forme de plata, precum bonurile de masa sau cecurile.

Sporesc securitatea impotriva furturilor

Multi antreprenori aleg sertare de bani ca fiind una dintre metodele de protejare a afacerii. Ele sunt sunt realizate din metal pentru un plus de rezistenta.

In functie de preferinte sau de casa de marcat folosita, sertarele de numerar pot fi deschise cu o cheie speciala sau prin intermediul software-ului cu care punctul de vanzare este dotat, pe baza unui cod special.

Sunt disponibile in mai multe modele

Potrivit expertilor in domeniu exista trei categorii principale de sertare de bani: controlate de imprimanta, controlate in serie sau controlate manual. Modelele actionate de imprimanta se conecteaza direct la imprimanta de chitante, ce deschide sertarul inainte de efectuarea platii, in timp ce sertarele actionate in serie sunt conectate direct la sistemul POS utilizat. In cazul acestor doua modele de sertar de bani, trebuie luat in calcul daca sertarul este compatibil cu aparatura la care trebuie conectat. Aceasta problema poate fi evitata cu usurinta daca achizitionezi toata aparatura de la acelasi distribuitor.

Ultimul model, dupa cum sugereaza si numele, nu este conectat la nicio aparatura aditionala, ci necesita interventia directa a casierului.

Au diferite dimensiuni

Pe langa beneficiile prezentate mai sus, sertarele de bani sunt apreciate si pentru faptul ca sunt disponibile in mai multe dimensiuni, in functie de nevoile fiecarei afaceri.

Sertarele de dimensiuni mici sunt ideale pentru afacerile care lucreaza cu putin numerar, ele pot fi asezate pe un raft, sau chiar intr-un sertar, deoarece ocupa foarte putin spatiu.

Sertarele de dimensiuni mari sunt ideale pentru afacerile care lucreaza cu foarte mult numerar, asa cum sunt magazinele alimentare. Acestea sunt de obicei asezate pe tejghea deoarece ocupa mai mult spatiu, dar si pentru a fi usor accesibile.

Avand in vedere importanta alegerii unui sertar de bani pentru afacerile care proceseaza tranzactii cu numerar, merita sa dedici timp pentru a explora diferitele optiuni disponibile, astfel incat sa alegi cel mai bun sertar, potrivit nevoilor afacerii tale. Intra in contact cu expertii Cria Soft si primeste sprijinul necesar in alegerea celei mai bune aparaturi fiscale!

 

 

By robert