Indiferent daca conduceti un restaurant informal, un restaurant rafinat sau un restaurant foarte mic, exista un lucru de care unitatea respectiva va avea nevoie: vesela si echipamente horeca. Este posibil sa nu va para a fi ceva important, dar vesela potrivita pentru a servi preparatele delicioase ii va oferi o experienta culinara deosebita clientului si, cu siguranta, recomandarile catre restaurantul vostru vor fi cat mai multe. Pentru a castiga si a pastra clienti, nu numai modul in care gatiti este important, ci si felul in care prezentati alimentele.

Vesela de restaurant si intreg echipamentul horeca trebuie ales cu atentie. In plus fata de estetica, doriti sa va asigurati ca vesela dvs. indeplineste asteptarile clientilor, respectand totusi un buget acceptabil. In primul rand, pentru a face asta, apelati la magazine de specialitate precum stylehoreca.ro. Apoi, urmeaza sfaturile noastre pentru a alege cele mai bune echipamente horeca pentru unitatea pe care o detineti.

Atentie la buget

Inainte chiar de a incepe sa te uiti la vesela comerciala, trebuie sa iti dai seama ce buget ai. Vesela de restaurant este mai scumpa decat vesela pentru casa, disponibila in magazinele din mall, dar asta nu inseamna ca nu iti vei permite sa achizitionezi ceea ce iti trebuie. Cumpara de la stylehorca.ro unde vei avea preturi excelente si, adesea, vei intalni promotii exceptionale. Cumpararea vaselor de la acest magazin va va economisi bani.

Luati in considerare rezistenta

Rezistenta este un alt factor important. Spre deosebire de echipamentul de uz casnic, vesela de la restaurant se foloseste de mai multe ori pe zi, in fiecare zi. Este obisnuit ca vasele comerciale sa se sparga, sa se deterioreze sau sa se uzeze rapid.

Cea mai rezistenta vesela va reduce costurile de inlocuire, dar trebuie sa tineti cont de asteptarile oaspetilor. De exemplu, daca detineti un restaurant obisnuit, probabil oaspetilor dvs. nu pasa daca mancarea lor este servita pe farfurii durabile din melamina sau dintr-un material similar. Dar daca conduceti un restaurant de lux, oaspetii dvs. se vor astepta la vesela de calitate, cu farfurii de design, care sa justifice inclusiv preturile pe care le practicati.

Rezistenta este importanta, deoarece va va afecta costurile. Este important sa gasiti un echilibru intre cost si rezistenta care sa raspunda asteptarilor clientilor. La stylehoreca.ro veti gasi astfel de produse.

Alegeti un tip de vesela

Exista multe tipuri diferite de farfurii pentru restaurante. Am vorbit despre rezistenta, iar materialul pe care il alegeti va depinde probabil de nivelul preferat de rezistenta.

Unele dintre cele mai comune tipuri de farfurii comerciale includ:

Portelan

Multi antreprenori aleg portelanul pentru farfurii. Acesta este din lut cu particule fine, ars la o temperatura ridicata. Vesela rezultata este neporoasa si rezistenta, cu un aspect fin si lustruit.

Portelanul tinde sa aiba un aspect mai luxos, facandu-l o optiune excelenta pentru restaurantele formale.

De obicei, chiar si cel mai bun portelan este potrivita pentru cuptorul cu microunde, pentru cuptor si pentru masina de spalat vase. Singura exceptie ar fi ceramica cu detalii de aur, argint sau platina. Acestea nu sunt sigure pentru cuptorul cu microunde, iar detergentii din masina de spalat vase pe baza de citrice pot deteriora detaliile metalice in timp.

Portelan vitrifiat

Vesela din portelan vitrifiat este de obicei lucioasa, rezistenta si neporoasa. Nu se va sparge usor si va rezista in timp. De departe, acestea sunt cele mai rezistente farfurii si vase pe care le puteti cumpara. Portelanul vitrifiat este util pentru masina de spalat vase si pentru cuptorul cu microunde. Datorita rezistentei sale foarte ridicate, este o alegere populara pentru restaurantele de familie, unde copiii pot umbla farfuriile.

Melamina

La fel ca portelanul vitrifiat, vesela din melamina este extrem de rezistent. Daca inlocuiti in mod constant portelanul spart sau crapat, aceasta vesela poate fi o optiune buna pentru restaurantul dvs. Materialul este rezistent la spargere si potrivit pentru servirea atat a mancarurilor calde, cat si a celor reci.

Melamina este sigura pentru utilizare si substantele chimice din vase nu se vor transfera in alimente atata timp cat alimentele nu sunt incalzite la temperaturi extreme. Aceasta inseamna ca melamina nu este potrivita pentru cuptoare sau microunde si nu trebuie incalzite niciodata alimente pe astfel de vesela.

Melamina comerciala este conceputa pentru a semana cu portelanul. Veti gasi o varietate de culori si modele care se potrivesc cu tema restaurantului dvs. Acest tip de vesela vine si intr-o gama variata de preturi si este extrem de accesibil la stylehoreca.ro

Ceramica

Ceramica este un tip de vesela mai accesibil, care ofera o senzatie mai grea, mai groasa si mai rustica. Nu este la fel de rezistenta si este predispusa la deteriorare, dar ofera un aspect deosebit. Este compatibila cu cuptorul cu microunde, cuptor, congelatorul si masina de spalat vase.

De lemn

Vesela din lemn creeaza o atmosfera calda si prietenoasa, dar este, de asemenea, o alta optiune durabila pentru restaurantele casual. Aceste vase sunt realizate din lemn special care a fost sigilat cu lac. Sunt sigure pentru a fi folosite in masina de spalat vase, neabsorbante si rezistente la spargere. In plus, puteti servi mancaruri calde si reci pe ele.

Designul este si el important

De exemplu, daca conduceti un restaurant cu gustari, veti servi mai multe tipuri de feluri de mancare pe farfurii mici. In acest caz, vasele sunt chiar mai importante decat in ​​cazul mesei obisnuite. Farfuriile interesante vor face masa mai colorata si oaspetii vor fi mai multumiti de experienta lor.

Daca preferati sa pastrati lucrurile simple, nu puteti da gres cu farfuriile albe, simple.

In concluzie, atunci cand alegeti echipamentul horeca, gasiti un echilibru intre prezentare, ingrijire usoara si accesibilitate. Iar la stylehoreca.ro veti avea parte de astfel de vesela.

 

By bl291g