etuo

Smartphone-urile au devenit esentiale pentru viata datorita utilizabilitatii lor fara egal si a functiilor versatile. Acum a devenit imposibil sa mergi unde fara sa detii un dispozitiv smartphone. Odata cu introducerea noilor functii a modelelor noi, care sunt lansate in fiecare luna, cererea smartphone-urilor este in crestere. In cazul unei defectiuni a telefonului investitia unor sume excedentare devine vitala. Pentru a preveni aceasta situatie, huselor este importanta.

Mai mult decat atat este ideal sa cheltuiti cativa banuti pentru o husa personalizata a noului tau telefon, mai ales daca ai un telefon performant.

Durabilitate ridicata

Unul dintre lucrurile majore pe care orice utilizator de smartphone le doreste este sa se bucure de functiile dispozitivului sau preferat. Unele telefoane sunt facute pentru a rezista in timp, in timp ce alte smartphone-uri fragile necesita o utilizare atenta. Seria Samsung Galaxy sau iPhone necesita in special utilizarea huselor pentru protectia dispozitivelor. O husa pentru samsung A10 speciala va functiona ca un strat protector care apara partile dispozitivului si pentru a-i spori durabilitatea. Indiferent daca este vorba despre daune externe rezultate din defectiuni si fisuri rezultate din caderi, un capac al smartphone-ului va oferi rezistenta impotriva tuturor acestor daune.

O mai buna aderenta

Una dintre functiile majore deservite de huse pentru smartphone este protectie ridicata in cazul in care scapi telefonul. Husele cu suprafete texturate sau din cauciuc ofera o suprafata tactila maxima. Prin reducerea sanselor de alunecare a dispozitivului, husele smartphone-urilor protejeaza dispozitivul in cazul unor socuri fie ele puternice, sau mai usoare.

Protectie

In afara de a faptul ca protejeaza smartphone-ul in cazul manipularii gresite si alunecarilor, husele sunt de asemenea o bariera intre mediul inconjurator si dispozitivul tau. Smartphone-urile sunt proiectate din praf, apa si materiale rezistente la caldura. Acest material nu numai ca mentine dispozitivul curat, dar il protejeaza de posibilitatea defectiunii acestuia in cazul in care ai scapat apa pe el.

Protectie impotriva fisurilor

Nimic nu poate fi mai dureros pentru un proprietar de smartphone decat aparitia fisurilor, si a zgarieturilor pe carcasa eleganta al noului sau smartphone. Chiar daca ai protejat cu succes telefonul impotriva caderii, este posibil ca acesta sa se uzeze dupa utilizare continua. Husele pentru smartphone ofera un strat protector si impiedica aparitia daunelor pentru smartphone-ul tau.

Garantie promisa

In unele tari, garantia unui smartphone isi pierde eficienta destinata in cazul in care apar zgarieturi sau semne de uzura. Sa ai un smartphone fara zgarieturi este posibil numai daca folosesti o husa pentru telefon. In acest fel, husele smartphone-urilor iti permit sa te bucuri de toate avantajele garantiei promise.

Perspectiva unica pentru telefon

Husele pentru smartphone sunt disponibile intr-o varietate de modele, stiluri si culori. Poti obtine, de asemenea, huse personalizate pentru dispozitivul tau cu ajutorul magazinului online etuo.ro

Valoarea de revanzare imbunatatita

Deoarece husele smartphone-urilor sporesc durabilitatea si longevitatea dispozitivului tau, le vei putea vinde ulterior vinde cu usurinta la un pret la fel de bun, similar cu cel pe care l-ai dat cand ti-ai achizitionat telefonul.

By dca