In ceea ce priveste mobilarea unui dormitor, procesul poate deveni foarte dificil, data fiind multitudinea de piese de care ai nevoie. Tocmai de aceea, pentru a facilita intreaga actiune si pentru a te asigura ca la final vei obtine un aspect placut si armonios, se recomanda ca toate elementele componente ale dormitoarelor sa fie achizitionate din acelasi loc. Astfel, la Expomob vei gasi o selectie foarte vasta de dormitoare complete, ale caror piese se imbina perfect atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Dormitoare cu 4, 5 sau chiar 6 piese

Camera in care petreceti cel mai mult timp, dormitorul, trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a asigura un somn odihnitor si un grad ridicat de confort. Astfel, criteriile de selectie pot diferi de la o persoana la alta, in functie de nevoile pe care le au. Tocmai din acest considerent, variantele disponibile la Expomob au fost configurate in mod diferit si adaptate la cerintele clientilor: https://www.expomob.ro/dormitoare.

Vei putea opta pentru un set de dormitor cu doar 4 piese daca iti asigura tot ce ai nevoie. Asadar un pat, un dulap si doua noptiere reprezinta minimul de elemente pe care le vei gasi in fiecare set disponibil pe site. Desigur ca modelele difera, la fel si dimensiunile, in asa fel incat sa fie in totalitate pe destul tau.

Variantele mai complexe vor avea, pe langa cele 4 elemente, o comoda cu diverse functionalitati si chiar o masuta de toaleta. Exploreaza pe site-ul Expomob si descopera care sunt cele mai bune seturi de mobilier pentru dormitor potrivite pentru nevoile tale.

Paturi cu un grad ridicat de confort

Cel mai important criteriu de selectie pentru un dormitor modern este cu siguranta confortul asigurat de pat. De aceea, calitatea acestora poate face diferenta dintre un set de calitate si unul care lasa de dorit. In acest sens, atentia la detalii a producatorilor cantareste semnificativ. Expomob colaboreaza exclusiv cu furnizori de top renumiti pentru felul in care reusesc sa imbine particularitatile practice cu cele estetice intr-un singur obiect de mobilier.

In aceeasi masura este importanta si calitatea materialelor folosite. De aceea, majoritatea dormitoarelor complete sunt realizate din lemn dur, care rezista cu brio in fata trecerii timpului. Paturile sunt prevazute si cu materiale textile, precum catifeaua pielea, sau satinul, care imbunatatesc considerabil aspectul general.

Preturi pentru orice categorie de buget

In ceea ce priveste costurile, acestea sunt stabilite in functie de complexitatea setului ales. Un dormitor alb de patru piese este accesibil pentru orice buget, urmand ca pretul sa creasca odata cu numarul de elemente componente, dar si in functie de materialele din care sunt realizate, sau de dimensiunile solicitate. In plus, costul transportului va fi asigurat de catre Expomob, livrandu-ti mobila direct la usa, fara ca tu sa faci vreun efort.

By cb2819