Imi plac avocatii totali, gata sa iti rezolve orice problema cu justitia, cand le soliciti ajutorul. Avocatul total seamana cu medicul generalist in multe privinte. El te poate apara in dosare civile si penale sau la fel de bine in fata unei instante economice. Dar ca sa ajunga la acest statut, avocat Samy Ilie – Israel a studiat mult si a muncit intens.

Mai intai a fost seful unei echipe de procurori puternici, implicandu-se total in anchete grele, intens mediatizate. Datorita lui au fost descoperiti si arestati criminali periculosi si milioane de evrei au trait in pace, ducand o viata linistita intr-o tara framantata de neintelegeri.

Romanul nostru a colaborat cu politia in sensul bun al cuvantului, oferindu-i informatii pretioase prin care a salvat viata multor oameni.

Cred ca ati inteles ca Samy Ilie stie exact cum sa pregateasca o aparare, indiferent de dosar si modul in care decurg anchetele.

Dupa o viata petrecuta in slujba statului care l-a primit si l-a adoptat, romanul nostru a considerat ca este de datoria lui sa isi ajute conationalii, atat in rezolvarea unor probleme constructive, adica sa fie alaturi de ei cand au realizari, dar si cand sunt anchetati de politie sau se afla in arest.

Trebuie sa stabilim de la inceput ca prezumtia de nevinovatie este o realitate care se impune a fi respectata in cazul tuturor oamenilor fiindca exista multe persoane care au fost acuzate pe nedrept, fiind victimele unor erori judiciare.

Lui Samy Ilie sa va adresati, cand doriti sa cumparati imobile avantajos si legal, fiindca se va ocupa de acte ca si cum ar fi cumparat pentru sine. Tot el va consiliaza cu privire la alegerea unei afaceri de succes, fiindca este un bun cunoscator al mediului economic din tara in care lucreaza de atatea decenii.

Nu lua hotarari de unul singur, fiindca romanul nostru se pricepe si datorita lui sute de conationali sunt milionari in euro sau in dolari in Israel! Oamenii de afaceri romani care colaboreaza cu el nu au probleme cu legea, fiindca ii invata sa plateasca la timp impozitele si o vreme le administreaza el afacerile cu mana forte, daca ii cer acest lucru. Este destul de greu pentru un incepator in lumea oamenilor de afaceri in propria ta tara, in locul in care cunosti obiceiurile, limba si legile, dar in strainatate!

Tot el pregateste romanii sa obtina cetatenie israeliana cu succes, iar cei care iau legatura cu avocatul nostru din Israel nu au deloc emoții.

Lista celor care au obtinut cetatenie datorita lui este lunga si datorita acestui fapt multi conationali ii sunt recunoscatori.

Ei, dar apreciezi omul care se implica alaturi de tine cand iti este bine, dar nu il poti uita cand ti-a intins o mana in momentul in care toti ceilalti te-au parasit.

Un telefon si Samy Ilie vine acolo unde esti anchetat, sa le spuna celor care te chinuiesc cu intrebarile ca te reprezinta si sa ii avertizeze ca nu esti singur! Tocmai de aceea iti recomand sa ii soliciti ajutorul si sa nu incerci sa te descurci singur, chiar daca esti nevinovat, fiindca este mult mai greu.

Lasa-l sa te pregateasca sub toate aspectele sa faci fata anchetei ca totul sa fie perfect. Ai ajuns in fata instantei? Nu conteaza ca este civila, penala, militara sau economica! Ti-am spus de la inceput ca Samy Ilie este acel avocat total, in tovarasia caruia orice om se va simti puternic, oricat ar fi de vinovat sau de nevinovat. Trebuie sa subliniez ca si persoanele nevinovate se tem de politie, de judecatori, de procurori, ca este o teama organica fata de aceste institutii.

Te simti neajutorat intr-o tara straina, fiindca ti s-a retinut permisul de conducere, vei fi concediat, risti expulzarea  si tot ce ai construit cu truda aici risca sa se naruie? Nu te asteptai sa iti spun ca Samy Ilie reuseste intr-un timp foarte scurt sa iti inapoieze permisul si sa calmeze spiritele. Prin interventiile sale energice, complicatiile nefaste din viata ta dispar.

Cand eu scriu acest articol libera, din casa mea, tu poate esti trist  dupa gratii. Cand nu te vede nimeni plangi deznadajduit si ti se pare ca viata ta a luat-o pe o infundatura din care nu te mai scoate nimeni.

Au fost si alti romani ca tine, dar au apelat la ajutorul lui Samy Ilie si viata lor s-a schimbat in bine. Unii au fost eliberati pe cautiune, altii gratiati de presedinte, iar dupa un timp, petele din cazierul lor au fost sterse si astazi toate au fost uitate.

Asta inteleg eu prin avocat total si sa stii ca astfel de cazuri sunt rare pe glob, fiindca nu este usor sa faci la fel de bine atat de multe lucruri.

Recomanda-l pe avocatul roman celor care au probleme cu justitia in Israel, indeplinindu-ti in acest fel datoria de onoare de a-ti ajuta fratele! Daca exista cineva din familie sau un prieten bun intr-o situatie grea in Israel, ia legatura cu acest avocat si nu il abandona in necaz!

Este timpul sa strangem randurile si sa ne dam mainile sa incingem o Hora a Unirii imaginara ca toata lumea sa se teama de puterea noastra. Departe de Romania, inima unui om care a muncit sa poata rezolva atat de multe probleme bate pentru ai sai, de aceea haideti sa il promovam dupa cum merita!

Avocatul total exista si de multi ani este in slujba romanilor sai. Samy Ilie este un exemplu pentru cei plecati de multi ani din tara, fiindca mana lui este mereu intinsa sa isi ajute fratii.

 

By bl291g