Exista multe meserii frumoase pe care tinerii romani le pot alege, insa aceste meserii sunt facute pentru a avantaja stilul si caracterul fiecarui cursant. De exemplu, o persoana activa va dori sa efectueze un curs de trainer, iar cei care prefera un stil de viata mai sedentar se vor multumi cu meserii care nu necesita multa miscare.

Din fericire, agentia cursuriautorizate.eu ofera o multitudine de cursuri profesionale recunoscute in toata lumea.

Ce este un curs de trainer sportiv?

Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care au practicat sau practica sportul de performanta in diverse cluburi sportive  sau asociatii dar este potrivit si absolventilor de licee cu profil sportiv sau licee cu clase de sport. Cu ajutorul diplomei obtinute, absolventii se pot angaja la Federatii sportive nationale, cluburi sportive din mediul public sau privat, asociatii sportive cu terenuri de sport sau sali de antrenament etc.

Cursul califica participantii pe mai multe nivele pentru a-i pregati sa devina la randul lor mentori in salile de  sport altor persoane care indragesc sportul.

Care sunt beneficiile unei cariere ca antrenor personal?

Oamenii merg la un antrenor personal pentru inspiratie, motivatie si pentru un corp frumos si armonios. Fie ca vor sa slabeasca, sa castige forta, sa imbunatateasca starea generala de fitness, sa se antreneze pentru o cursa sau sa se recupereze dupa o accidentare, oamenii aleg un antrenor personal cu dorinta de a se schimba.

Este o responsabilitate ametitoare. Programele educationale pentru antrenamentul personal sunt locul in care inveti cum sa identifici nevoile si sa creezi un regim de exercitii adecvat.

Cand iti iei un client nou, vei deveni un om de incredere, un consilier si, desigur, un antrenor. A vedea progresul realizat de clienti este una dintre cele mai satisfacatoare parti ale jobului. Vei vedea clientii devenind mai puternici, vor prelua mai multe exercitii, vor creste mai mult in masa musculara, vor castiga rezistenta si isi vor imbunatati perspectiva.

Esti o parte cheie a acestor transformari. Exista foarte putine alte cariere care iti permit sa joci un rol atat de direct in viata unei persoane.

In calitate de antrenor personal, ai un anumit control asupra programului de lucru. De multe ori depinde de acordul pe care il ai cu un angajator. In unele cazuri, salile de fitness angajeaza antrenori personali ca angajati, care trebuie sa fie disponibili la orele prescrise si pot avea alte responsabilitati. In majoritatea cazurilor, totusi, antrenorii personali sunt antreprenori independenti, care lucreaza cu clientii, fie intr-o sala de sport, fie acasa.

In calitate de antreprenor independent, poti negocia cu clientii despre orele disponibile. Practic, acest aranjament inseamna adesea sa faci antrenamente dimineata devreme sau dupa munca, permitandu-le clientilor sa lucreze in timpul zilei. In unele cazuri, antrenorii personali ar putea avea nevoie sa lucreze in schimburi separate, lasand libere majoritatea orelor din timpul zilei.

Antrenorii personali cu acces la o sala de gimnastica sau la un studio de fitness au de obicei un abonament gratuit. Ai acces, atat personal, cat si profesional, la cele mai noi echipamente fara nicio obligatie personala de a intretine, gestiona, inlocui sau achizitiona articole. De obicei, atat salariatii contractuali, cat si cei obisnuiti au acces la sala. Desi ultimul lucru pe care poate doresti sa-l faci dupa ce ai fost toata ziua la „birou” este sa ramai pentru un antrenament, este un mare beneficiu. A fi in preajma altor membri si, probabil, a oferi cateva sfaturi, poate duce si la mai multi clienti.

Ca antrenor personal, este putin probabil sa ai un sef formal. Nu vei avea pe cineva care sa stabileasca politici sau sa iti examineze munca zilnic. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca esti singur. Majoritatea salilor de sport au mai mult de un antrenor personal. Ai libertatea de a crea solutii care functioneaza pentru tine si clientii tai, in timp ce ai acces la alti colegi experimentati cu care sa faci brainstorming si sa rezolvi problemele.

Un curse de trainer poate deschide usa catre multe posibilitati si catre o cariera stralucita, mai ales pentru cei care aleg sa profeseze in marile orase. De exemplu, un antrenor personal in Bucuresti poate sa ajunga la un salariu foarte buna daca este motivat si pasionat de cea ce face. De multe ori chiar si “vedetele” locale vor apela la un personal trainer pentru a se tonifia si pentru a dobandi un corp frumos si lucrat. Antrenorul personal are scopul de a monitoriza progresul de a incuraja si de a avea grija ca studentii sai sa nu faca nicio greseala.

Viata moderna este atat de nesanatoasa, mai ales pentru ca majoritatea oamenilor sunt sedentari ore intregi in fiecare zi. Munca este in mare parte de vina. Majoritatea angajatilor stau toata ziua la serviciu, in birouri, in camioane sau masini. Chiar si persoanele active sunt adesea sa stea intr-un anume loc si sa fie sedentare atat de mult timp in fiecare zi, saptamana de sapatamana.

Dar, ca antrenor, vei avea experienta opusa. Nu vei fi blocat in spatele unui birou, vei fi activ cea mai mare parte a zilei si, ca urmare, te vei bucura de o stare de sanatate generala mai buna decat ai avea daca vei petrece timpul intr-un loc de munca la birou.

De asemenea, poti alege alte tipuri de locuri de munca care necesita expertiza si cunostintele pe care le va avea un antrenor personal certificat. Unele dintre multele alte optiuni pe care le vei avea cu certificarea de antrenor includ:

-Instructor de fitness de grup;

-Instructor de yoga;

-Lider de tabara;

-Consultant in managementul greutatii;

-Formator corporativ si consultant;

-Antrenor sau antrenor online.

Totul este posibil cand alegi sa faci un curs de trainer de la cursuriautorizate.eu!

By bl291g