Uneori antreprenorii sunt nevoiti sa inchirieze spatii pentru magazinele in care isi desfac produsele si pentru firmele lor. Acest lucru se explica prin nevoia unui spatiu comercial central, deoarece spatiile periferice nu ajuta dezvoltarii afacerii.

Trebuie sa va spun ca si eu aveam un restaurant in care ma simteam ca acasa. Era decorat in stil italian, mancarea era foarte buna, iar managerul, o femeie foarte frumoasa si eleganta, aparea mereu printre consumatori si ii intreba cum se simt.

Cel mai mult m-a atras nobletea ei. Ne aflam in pandemie si pe o retea de socializare a postat urmatorul anunt:„Stiu ca va este greu tuturor si ca multi dintre voi ati ramas fara slujbe. Putinul nostru suntem dispusi sa il impartim cu voi, de aceea nu te jena, sa vii sa iti punem la pachet hrana de care ai nevoie fara bani. Suntem aici sa ne ajutam unii pe altii. Si voi umpleati restaurantul meu, cand aveati bani.”

Nu stiu cati s-au dus acolo, dar anuntul m-a miscat. Pe urma am solicitat mancare la domiciliu contra cost evident, dar ideea era ca masina trebuia sa se deplaseze 10 kilometri dus, 10 intors si am crezut ca ma va refuza. Mi-au preluat comanda fara sa stea pe ganduri.

I-am multumit pentru tot ce face si asteptam vremurile bune, sa ma duc cu cei dragi din nou acolo, dar a postat un anunt prin care anunta cu regret ca pleaca din acel loc.

Detinatorii spatiului respectiv dadusera altei persoane dreptul de a folosi locul acela in schimbul unei chirii mai mari. Imi era drag locul pentru pianul negru, pentru florile proaspete si parfumate pe care le gaseam pe mese, pentru personalul primitor. S-a mutat in alt spatiu si nu am reusit sa vad modul in care a reusit „sa-l sfinteasca”.

Avea in tot ceea ce facea o noblete innascuta, incat cand intrai in restaurant te simteai ca la masa reginei.

Poate ca te afli intr-o mare incurcatura si tu. Trebuie sa muti toate lucrurile din spatiul inchiriat in alt loc, fiindca nu te-ai mai inteles cu proprietarul.

In magazinul mixt ai mobila, confectii, incaltaminte, electrocasnice si vesela si nu stii unde ai putea sa o lasi un timp, pana gasesti alt magazin, il amenajezi frumos si iti reincepi activitatea.

Nu poti sa aduci marfa acasa, fiindca nu te-ai mai putea misca printre cutii. Ai nevoie ca de aer de un spatiu de depozitare, dar nu de orice spatiu, ci de unul sigur.

De pilda, nu ti-ar placea ca marfa ta sa fie la vedere, intr-un spatiu deschis prin care se plimba mai multi oameni.

Nu ar fi indicat ca lucrurile in care ai investit sa se umple de praf si de igrasie.

Prin spatiu de depozitare sigur intelegi:

-un loc special la care numai tu ai acces, cat timp ai marfa acolo, fiind unicul detinator al cheii.

-locul acela este ferit de incendii, materialele din care este construita boxa sunt ignifuge.

-in boxa nu este mucegai, nici umezeala.

-din boxa respectiva nu esti dat afara pana nu iti gasesti spatiu pentru magazin.

-iti permiti sa platesti chirie pentru acea boxa, fiindca suma nu este astronomica.

https://www.boxe-depozitare.ro/inchiriere-spatiu-de-depozitare-si-boxe-de-inchiriat este locul de care ai nevoie, sa iti salvezi afacerea.

Aici gasesti boxele ideale de care ai nevoie, iar daca le inchiriezi pe termen lung si platesti in avans, ti se fac reduceri de preturi, dupa cum urmeaza: la un contract pe 6 luni, 5%, iar la un contract pe 12 luni, platesti cu 10% mai putin, daca dai banii inainte.

Dar vestile extraordinare abia acum urmeaza. Poate ca esti somat sa te misti contra cronometru si nu ai cum sa acoperi un volum de munca atat de mare. Marfurile expuse trebuie sa fie stranse si ambalate in cutii, cutiile puse in masini, mai trebuie sa cauti si mijloc de transport.

Daca soliciti servicii firmei Boxe-depozitare.ro, care a fost infiintata din 1993, fiind printre primele firme de profil din tara, nu trebuie sa te mai gandesti la:

-oamenii care trebuie sa demonteze, sa stranga si sa impacheteze atent toate lucrurile. Firma are 50 de specialisti pe care ti-i poate pune la dispozitie, daca este nevoie.

-exista posibilitatea ca duba sa care gratuit lucrurile tale, daca soliciti cel mai ieftin pachet in valoare de 400 de lei, prin care primesti muncitori care stau la dispozitia ta 4 ore, sa te ajute in ceea ce ai de facut.

-preturile sunt foarte mici. Sa iti faci o parere, te informezi ca bunuri din 4-5 camere sunt depozitate intr-o boxa foarte mare, iar inchiriarea ei costa 600 de lei pe luna, un pret foarte bun, daca ne gandim ca include si paza cladirii respective si accesul exclusiv la boxa in perioada inchirierii.

La categoria preturi afli exact cat platesti pentru mobila dintr-o camera, din doua sau trei camere si estimativ spatiul necesar depozitarii.

Firma este autorizata sa transporte si obiecte de patrimoniu, iar apreciat si solicitat este atelierul de restaurare a mobilierului de arta care functioneaza in cadrul ei.

Cred ca ai inteles ca apeland la acesti specialisti poti muta si un cartier intreg, daca esti nevoit sa faci acest lucru. De la infiintare si pana acum, firma prezentata mai sus a contribuit la 15000 de mutari si clientii au fost foarte multumiti.

Mutatul poate fi traumatizant daca nu te ajuta nimeni si daca esti nevoit sa depozitezi lucrurile in spatii improprii si peste catva timp le gasesti pline de igrasie.

Boxe-depozitare.ro raspunde insa de bunurile tale si vei fi si tu printre miile de clienti multumiti.

By bl291g