lenjerii de patlenjerii de pat

Lenjeriile de pat joaca un rol esential in orice dormitor, cu toate ca putini sunt constienti de importanta acestora. Cei mai multi investesc in saltele scumpe, fara a realiza ca si lenjeriile pot avea o influenta foarte mare asupra modului in care ne odihnim. In plus, magazinele sunt ticsite cu astfel de produse, ceea ce face alegerea si mai dificila. Totusi, iata cateva dintre cele mai importante detalii de care sa tinem cont pentru luarea unei decizii inspirate.

Materialele potrivite fac diferenta         

Poate ca cel mai important aspect cu privire la o lenjerie de pat e reprezentat de calitatea materialelor folosite la procesul de confectionare, iar optiunile sunt foarte variate in acest sens. Cu totii ne dorim lenjerii care sa fie placute la atingere si care sa asigure cele mai bune conditii in cursul noptii, iar bumbacul este o varianta foarte populara in acest sens. Acesta este si usor de intretinut, rezista bine in timp, dar e si accesibil din punct de vedere financiar. Optiunile continua si cu bumbacul satinat care aduce o calitate superioara, insa nu trebuie sa ne oprim aici pentru ca ne putem orienta si catre cele din microfibra, din fibra de bambus, Cocolino si multe altele. Conteaza mult densitatea lenjeriilor de pat, iar cele confectionate din amestecuri sintetice devin aproape transparente dupa numai cateva spalari, sunt aspre la atingere si nu pot fi folosite mai mult de cateva luni. E important ca acestea sa fie evitate din start si sa alegem cele mai bune variante pentru ca avem de unde.

Modelele aduc completarile necesare

Mai departe conteaza modelul pentru ca gasim tot felul de solutii care sa acopere nevoile si preferintele tuturor. Unii se orienteaza catre cele mai simple, cu design-uri minimaliste sau intr-o singura culoare datorita faptului ca sunt mai versatile si astfel se potrivesc de minune in orice dormitor. Bineinteles, putem alege si multe altele cu motive florale, cu personaje din desene animate, numai bune pentru copii, cu echipe de fotbal, steaguri, orase, peisaje, design-uri abstracte, forme geometrice si nu numai.

Cu o lenjerie de pat aleasa cu inspiratie poti sa completezi dormitorul si sa il pui in valoare. In plus, intretinerea acestor produse nu e deloc complicata atat timp cat se aleg cele mai bune materiale. Cerintele difera de la un context la altul, insa in majoritatea contextelor este nevoie de evitarea detergentilor de o slaba calitate, a solutiilor de inalbire, iar masina de spalat trebuie setata doar la valoarea admisa. Utilizarea fierului de calcat este permisa in anumite cazuri si, din nou, la o anumita temperatura.

Pentru a ne bucura de un confort deplin este important sa se tina cont de dimensiunile lenjeriilor de pat. Din fericire acestea sunt standard, astfel ca sunt special concepute pentru paturile cele mai mici pentru copii, cele pentru o singura persoana, dar si pentru cele queen sau king size.

Lenjerii de pat 1+1

Tuturor ne plac ofertele, iar cea cu lenjerii de pat 1+1 nu trebuie ratata. Nimeni nu trebuie sa plateasca o avere pentru a cumpara lenjerii de pat de cea mai buna calitate, iar atunci cand avem acces la asemenea promotii merita sa profitam. Dupa cum anunta si numele, alegem doua lenjerii, dar platim doar una, fapt ideal in orice context, bineinteles. Mai mult, online e mai comod ca niciodata sa cumparam lenjeriile noastre preferate in conditiile in care pe toate le gasim la numai cateva click-uri distanta. Asadar, putem evita magazinele aglomerate si pe aceasta cale putem face mari economii de timp. Mai putin de 5 minute te despart de lenjeriile tale preferate care sa iti aduca confortul mult dorit in dormitor!

By revnco