Avantajele unui regim hotelier tipic fata de un hotel, includ: mai mult spatiu, facilitati mai bune, bucatarii, costuri mai mici, o masina de spalat, uscator si multe altele.

Un astfel de regim hotelier – fie ca este intr-o casa, intr-un apartament cu o camera sau intr-un apartament cu 2 camere – reprezinta o valoare extraordinara, in comparatie cu hotelurile, pentru consumatorii de calatorii flexibili si aventurosi.

Iata cateva dintre motivele pentru care o cazare in regim hotelier in Bucuresti este mai buna decat o cazare intr-un hotel.

Proprietatile dintr-un regim hotelier au de obicei mai mult spatiu

Un bun exemplu pentru care un regim hotelier este mai bun decat un hotel este pentru ca intr-un regim hotelier poate sta o familie de patru persoane. Pentru a sta astfel intr-un hotel, trebuie sa rezervam doua camere diferite. Intr-un regim hotelier se poate gasi un apartament cu 2 sau 3 camere la un pret mai mic, mrg.apartments. In principiu cele mai bune avantaje sunt faptul ca au mai mult spatiu si un pret mai mic. Aceste avantaje sunt cele mai importante de stiut, dar cititi mai departe pentru alte avantaje ale unui regim hotelier fata de un hotel normal.

Proprietatile dintr-un regim hotelier au bucatarii

Majoritatea regimurilor hoteliere au bucatarii complete, asa ca avem optiunea de a pregati mesele, reducand astfel cheltuielile in oras si mancand mai sanatos.

Facilitatile unui regim hotelier sunt mai bune decat hotelurile

Proprietatile de inchiriat au adesea facilitati care nu sunt disponibile la hoteluri (sau costa bani) – cum ar fi biciclete, canoe sau caiace, o priveliste frumoasa, parcare convenabila (si gratuita), divertisment mai bun (TV, canale premium, sistem de sunet), piscina privata / spa, jocuri (masa de biliard) si multe altele.

Un alt avantaj al unui regim hotelier este masina de spalat si uscatorul

Putem calatori doar cu bagaj de mana stiind ca putem spala rufe la fiecare 3-4 zile in proprietatile acestea de inchiriat. De fapt, este destul de distractiv sa incerci sa-ti dai seama cum functioneaza electrocasnicele intr-o tara straina.

Proprietatile dintr-un regim hotelier se afla in cartiere linistite

Regimurile hoteliere sunt de obicei situate in cartierele locale si linistite (mai degraba decat zonele turistice, unde sunt hotelurile), astfel incat sunt mai autentice si mai distractive. De asemenea, restaurantele si magazinele costa mai putin, iar oamenii sunt in mod natural mai prietenosi.

Proprietarii dintr-un regim hotelier ofera informatii mai bune vizitatorilor

Informatiile furnizate de proprietarii de proprietati al unui regim hotelier sunt mai potrivite decat cele pe care le extragem de la personalul hotelului. De exemplu, proprietarii de case recomanda mai multe restaurante cu preturi decente (autentice, preferate locale) decat personalul hotelurilor care ofera doar idei de restaurante la moda sau turistice.

Proprietatile dintr-un regim hotelier costa mai putin decat hotelurile

Preturile de inchiriere intr-un regim hotelier sunt de obicei mai mici decat camerele de hotel de calitate. Poti gasi un regim hotelier cu paturi mari, dus si baie uimitoare, doua niveluri, bucatarie completa, terasa, intrare privata, parcare pe strada in apropiere si multe detalii personalizate. Pretul va fi aproape mereu jumatate din pretul hotelurilor din apropierea orasului pe care doresti sa-l vizitezi.

 

By Minune