Etuo

Carcasele personalizate de telefon ți-au atras, cu siguranță, atenția. Fie că afișează culori neon, o fotografie de familie deosebit de adorabilă sau o ofertă inspiratoare, aceste suporturi de dispozitive sunt adesea extensii ale personalităților tale. Deci, de ce să nu-ți faci propria carcasă personalizată pentru telefon, într-un timp foarte scurt? Poți crea un design unic al carcasei telefonului în cinci pași simpli.

Învățarea modului de realizare a husei personalizate poate părea o sarcină complicată, dar procesul este simplu și face ca un proiect distractiv să fie abordat de acasă. Mai întâi, selectează modelul telefonului tău, fie că este vorba despre un model Android sau iPhone. De acolo, poți proiecta propria carcasă de telefon folosind opțiuni de personalizare, cum ar fi durabilitatea carcasei, finisarea, aspectul și fundalul.

Cât de repede poți să faci o carcasă personalizată pentru telefon?

Este simplu să proiectezi huse personalizate pentru telefon cu imagini de la fotografii de familie la imagini de vacanță sau instantanee ale câinelui tău. Primul pas este alegerea dispozitivului corect. Apoi, vei decide tipul de carcasă pentru a proteja telefonul împreună cu finisajul și aspectul. În cele din urmă, adăugă și mai multă personalizare alegând culoarea sau modelul de fundal preferat. Noua ta carcasă de telefon personalizată Samsung sau cea mai bună carcasă personalizată pentru iPhone este la doar câteva clicuri distanță.

O husă personalizată cu una sau mai multe fotografii devine un obiect extrem de personal, sută la sută unic. Pentru pregătirea unei astfel de huse pentru telefon, toate fotografiile în format digital, în special fotografiile făcute de tine, sunt potrivite. Folosind editorul pentru huse online, încarcă fotografiile selectate și plasează-le în locuri selectate pe suprafața carcasei, conform unei scheme grafice specifice. Fotografiile sunt redimensionate automat, astfel încât nu trebuie să le decupezi sau să le reduci dimensiunea manual. Proiectarea personală a unei huse telefonice nu necesită mult timp și nu ai nevoie de cunoștințe de specialitate. O astfel de husă fi creată de oricine dorește să ofere un aspect unic al telefonului său.

Datorită site-ului Etuo.ro poți proiecta o carcasă pentru telefonul tău cu orice fotografie și text. Nu te desparți de telefonul tău nici măcar pentru un pas? Vrei ca nu numai să fie bine protejat, ci și să se prezinte corect? Nu ezita și proiectează o carcasă de telefon unică, cu orice fotografie și text! Da, designul tău va fi tipărit la cea mai înaltă calitate pe o carcasă durabilă. O fotografie, un desen grafic sau un text selectat pe o carcasă – poate fi, de asemenea, o idee de cadou perfectă, nu?

Husa telefonului este fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate, datorită căreia oferi o protecție excelentă telefonului tău. Datorită potrivirii perfecte la modelul selectat, poți utiliza în siguranță toate funcțiile. În editorul ușor disponibil pe site, poți alege un model, precum și adăuga orice fotografie, siglă, text sau grafică. Designul tău va fi tipărit la cea mai înaltă calitate. Imprimarea este rezistentă la abraziune și nu se estompează atunci când este expusă la lumina soarelui. Proiectează huse telefoane Samsung, Huawei sau Iphone, pe care nimeni nu le are și doar în acest fel vei reuși să îți deosebești și recunoști dispozitivul în orice loc te-ai afla!

By dca