distrugator documente

Pentru a proteja datele companiei tale si pentru a scapa de colile de hartie nefolosite, ai nevoie de un distrugator de documente. Acest dispozitiv poate fi foarte util in cadrul unei firme, atat in privinta securitatii, cat si in ceea ce priveste o organizare mai eficienta a actelor, insa trebuie ales cu atentie.

Un distrugator de documente te ajuta sa eficientizezi timpul si sa securizezi anumite informatii. In plus, avand in vedere impunerea legii pentru protectia datelor personale, acest aparat a devenit indispensabil in cadrul oricarei companii.

Iata ce aspecte trebui sa iei in calcul inainte de a hotari ce distrugator sa achizitionezi:

1. Frecventa utilizarii lui

Pentru a avea siguranta ca faci cea mai buna alegere, este important sa te gandesti la cantitatea documentelor care urmeaza sa fie distruse. Exista distrugatoare create pentru o utilizare redusa si modele proiectate pentru o utilizare intensiva.

In cazul in care volumul documentelor programate pentru distrugere este mare, ai nevoie de un dispozitiv cu functii pe masura, pentru a nu pierde mult timp cu aceasta operatiune.

De exemplu, poti opta pentru un distrugator documente Viamond.ro care are o capacitate de taiere automata a 750 de coli de hartie. Nu va trebui ca stai langa el atunci cand executa aceasta functie si nici nu va fi necesar sa indepartezi capsele sau agrafele de hartie. In acest mod, distrugerea documentelor va fi realizata eficient, fara timpi morti!

2. Nivelul de securitate

Un alt criteriu de care ar trebui sa tii cont este nivelul de securitate al aparatului. Exista mai multe niveluri: 1 si 2 pentru distrugerea documentelor interne, acestea avand o taietura de tip fasie (strip-cut), 3 pentru distrugerea documentelor confidentiale cu taietura de tip confetti (cross-cut) si 4-5 pentru distrugerea documentelor secrete cu taietura in particule foarte mici (micro-cut).

In cazul in care vei alege magazinul online Viamond.ro, vei gasi modele pentru cele 5 niveluri de securitate, dar si distrugatoare de documente care detin nivelul 6. Pe langa taietura in bucati foarte mici, aceste modele sunt prevazute si cu functia de a bloca teancul de hartie impotriva accesului neautorizat.

3. Alte functii

Pentru ca un distrugator de documente este o investitie de lunga durata, este important sa te asiguri ca detine toate functiile de care ai nevoie. Iata cateva dotari pe care nu le poti trece cu vederea:

Stand by – distrugatorul poate trece automat la aceasta functie pentru a economisi energia.

Safe stop – aparatul detecteaza prezenta altor obiecte si se opreste automat (prinderea cravatei, a parului etc.);

Cos plin – este semnalata necesitatea de golire a cosului in care sunt inserate deseurile;

Lock-and-Go – protejeaza hartia de accesul neautorizat;

Functia dubla – alimentarea manuala cu hartie in timpul distrugerii colilor deja incarcate in aparat;

Distrugerea altor obiecte – pe langa hartie, aparatul poate distruge CD-uri, carduri de credit, capse si agrafe;

Intra pe site-ul Viamond.ro si descopera gama bogata de produse profesionale. Aici vei gasi distrugatoare performante la preturi avantajoase, cu diverse functii si niveluri de securitate. Studiaza oferta de produse a acestui magazin online si achizitioneaza distrugatorul de documente necesar pentru compania ta!

By Andreea