dulap frigorificdulap frigorific

Modelele de dulap frigorific reprezinta elemente esentiale in bucatariile restaurantelor din Romania, iar, cand vine vorba despre pastrarea si mentinerea prospetimii pestelui, acestea devin cu adevarat vitale. In acest articol, vom explora caracteristicile cheie ale unui dulap de refrigerare dedicat pastrarii pestelui, precum si motivele pentru care acesta ar trebui sa fie alegerea perfecta pentru restaurantele din intreaga tara.

Capacitatea mare – 400 de litri

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui dulap frigorific Fresco.ro pentru peste este capacitatea sa generoasa, de 400 de litri (in cazul modelului BMB0015/F). Aceasta capacitate mare este esentiala, avand in vedere ca pestele este unul dintre cele mai cerute preparate din restaurantele din Romania. Cu acest spatiu generos de depozitare, bucatarii pot stoca o cantitate semnificativa de peste proaspat, fara a-si face griji cu epuizarea rapida a stocurilor.

Interior si exterior din inox, pentru maximum de rezistenta

Un alt aspect esential al unui dulap frigorific pentru peste este constructia sa din inox, atat la interior, cat si la exterior. Aceasta caracteristica ofera maximum de rezistenta la coroziune si uzura, asigurand faptul ca dulapul va rezista ani de zile, intr-un mediu nu neaparat linistit, asa cum este o bucatarie de restaurant. De asemenea, suprafata din inox este usor de curatat si mentinut intr-o stare impecabila.

Temperatura de lucru intre 0 si 5 grade Celsius

Pentru a pastra pestele in cele mai bune conditii, modelul BMB0015/F ofera o temperatura de lucru controlata si constanta. Cu o gama de temperatura intre 0 si 5 grade Celsius, acest tip de dulap asigura ca pestele ramane proaspat si sigur pentru consum. Temperatura aceasta este ideala pentru a incetini dezvoltarea bacteriilor si pentru a mentine prospetimea pestelui.

Dulap dotat cu racire ventilata

Un alt beneficiu major al unui dulap frigorific pentru peste este sistemul sau de racire ventilata. Acesta asigura distributia uniforma a aerului rece in interiorul dulapului, evitand fluctuatiile mari de temperatura. Ca rezultat, pestele este mentinut proaspat pentru o perioada mai indelungata, pastrandu-si textura si aroma.

Dezghetare automata

Pentru a facilita activitatea angajatilor din restaurant, un dulap de refrigerare pentru peste este dotat cu un sistem de dezghetare automata. Acest sistem elimina necesitatea dezghetarii manuale, economisind timp si efort. Bucatarii pot conta pe faptul ca pestele ramane in conditii optime de depozitare, fara a fi necesara interventia lor constanta.

Garantie Base Care inclusa in pret

Un alt avantaj al achizitionarii acestui dulap frigorific pentru peste este garantia Base Care inclusa in pret. Aceasta garantie acopera montajul, piesele de schimb si manopera pentru o perioada de 12 luni. Alegand un produs cu aceasta garantie, restaurantele pot avea incredere ca investitia lor este protejata si ca vor beneficia de asistenta in caz de probleme.

In concluzie, un astfel de dulap, cu caracteristicile mentionate mai sus, reprezinta o alegere excelenta pentru restaurantele din Romania. Capacitatea sa mare, constructia din inox, temperatura de lucru controlata, racirea ventilata, dezghetarea automata si garantia Base Care fac din acesta un instrument esential in mentinerea prospetimii pestelui. Daca sunteti in cautarea unei solutii fiabile pentru pastrarea pestelui proaspat, mai ramane doar sa plasati comanda.

Intrebari frecvente

Cat de importanta este capacitatea mare a unui dulap frigorific pentru peste?

Capacitatea mare este esentiala, deoarece pestele este un preparat cerut in restaurante. Cu mai mult spatiu, puteti stoca mai mult peste proaspat.

De ce este inoxul alegerea potrivita pentru constructia dulapului?

Inoxul este rezistent la coroziune si usor de curatat, asigurand durabilitatea si igiena.

Care este gama ideala de temperatura pentru pastrarea pestelui?

Temperatura intre 0 si 5 grade Celsius este ideala pentru a mentine pestele proaspat si sigur pentru consum.

Ce avantaje aduce un sistem de racire ventilata intr-un dulap frigorific?

Racirea ventilata asigura distributia uniforma a aerului rece, mentinand temperatura constanta si prospetimea pestelui.

De ce este importanta dezghetarea automata?

Dezghetarea automata elimina necesitatea interventiei manuale, economisind timp si efort in bucatarie.

By Andreea