Canabisul este o planta remarcabil de versatila. Puteti sa-l fumati, mancati, sau chiar adauga-l in produse de ingrijire pentru piele, ca si tonic. Il poti vaporiza, bea ca si ceai, consumat ca si concentrat de canabis foarte puternic sau chiar il poti inhala. Este util in medicina si folosit cu succes de unii pacienti cu probleme de sanatate destul de grave. Pe zonaverde.ro poti gasi mai multe tipuri de ulei de canabis

Generalitati despre canabis

Uleiurile de canabis sunt de obicei sublinguale, adica sunt aplicate sub limba. Acolo, ele sunt absorbite prin mucoasa membranei a gurii si intra in fluxul sanguin mult mai repede decat fumand-o. Absorbtia sublinguala ignora, de asemenea, tractul gastro-intestinal, in cazul in care compusii descompun inainte de a fi metabolizat. De asemenea, acesta creste cantitatea de canabis absorbita de sistem (biodisponibilitate), care amplifica efectele sale.

Termenul de ulei de canabis este extrem de larg. Fara nici un context suplimentar, acesta poate fi folosit pentru a desemna orice tip de ulei din orice parte a plantei de marijuana. Acest lucru poate include orice, de la ulei de seminte de canepa, la ulei de canepa, precum si uleiuri pe baza de CBD. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a desemna uleiuri de THC ridicat, cum ar fi RSO (Rick Simpson ulei). Uleiurile de canabis pot avea rate diferite de absorbtie in functie de modul in care sunt consumate; atat de multi pacienti prefera absorbtia sublinguala. Desigur, puteti consuma, de asemenea, ulei de marijuana incorporat in produsele alimentare (comestibile).

Unele uleiuri de canabis pot fi chiar facute cu parti mai putin frecvent utilizate de plante cum ar ftulpini. Ele pot contine, de asemenea, un amestec de uleiuri, cum ar fi uleiul de seminte de canepa amestecat cu un alt ulei. Unele uleiuri comune includ ulei de nuca de cocos/TMC, ulei de floarea soarelui si ulei de masline.

Exista mai multe moduri diferite de a face uleiuri de canabis. Acestea includ:

  1. Extractia CO2 – Producatorii pot folosi CO2 pentru a extrage canabinoide din planta. Aceasta metoda este adesea considerata una dintre cele mai sigure modalitati de a extrage canabis, deoarece nu necesita utilizarea oricarui solvent suplimentar. Intra pe zonaverde.ro daca vrei sa aflii mai multe despre aceste uleiuri.
  2. Extractii pe baza de lipide -Extractiile pe baza de lipide infuzeaza grasimi, de obicei uleiuri purtatoare, cu canabis pana cand canabinoidele sunt absorbite. Desi mai putin precise decat extractiile de CO2, acestea tind sa pastreze mai multe canabinoide ale plantei, ceea ce o face o metoda ideala de extractie pentru pacienti.
  3. Extractia pe baza de etanol– Un alt mod de a fabrica uleiuri de canabis este de a extrage canabinoide din planta, cu etanol. Aceasta tehnica inmoaie florile de canabis in etanol, un proces care dezbraca planta canabinoidelor sale. Amestecul rezultat este apoi prelucrat. Extractiile pe baza de etanol sunt adesea mai rentabile decat alte metode de extractie. Cu toate acestea, polaritatea etanolului inseamna ca are tendinta de a se lega de partile solubile in apa ale plantei, cum ar fi clorofila, care poate produce un gust amar daca nu este eliminata rapid din continut.

By Minune