Lama de ras sau epilare cu ceara? De multe ori nu stii ce metoda sa alegi pentru a avea parte de o epilare perfecta, rapida si de lunga durata…Vom vedea in cele ce urmeaza care din cele doua metode este cea mai buna.

Doresti sa scapi de parul nedorit de pe picioare, coapse, axile sau zona inghinala? Dar intre indepartarea parului cu ceara de epilat sau cu aparatul de ras, suntem uneori in dificultate. Ce putem sa spunem este ca ambele metode sunt bune daca te grabesti. Lama, desigur, este mult mai rapida. Pentru un epilat perfect in doar cateva minute, vom alege lama de ras. Este convenabil de transportat si rapid de folosit la dus, in special cand trebuie sa avem picioare matasoase intr-o ora.

Daca insa ai putin mai mult timp la dispozitie, poti alege benzi epilat cu ceara la rece. Aceasta metoda este destul de eficienta si vei avea si o perioada mai mare de timp intre cele doua epilari.

Insa, cea mai buna metoda, de departe, este epilarea cu ceara la cald. Desigur, aceasta necesita mult mai mult timp din partea ta si ar fi indicat, daca nu te pricepi, sa apelezi la serviciile unei cosmeticiene pricepute. Daca nu te-ai epilat cu ceara la cald niciodata, s-ar putea sa nu resusesti de una singura. Trebuie sa stii exact ce temperatura este necesara pentru o smulgere perfecta, dar si pentru a nu te arde, trebuie sa stii cum sa tragi pentru o smulgere eficienta si multe alte trucuri.

Ai pielea sensibila: lama de ras sau ceara?

Daca ai probleme cu pielea sau parul incarnat, depilarea cu ceara sau cu lama se poate transforma rapid in tortura. In acest caz, asigura-te ca iti hidratezi pielea bine si o vei curata periodic – cam de doua ori pe saptamana. Acest lucru ar trebui sa contribuie la reducerea numarului de fire de par incarnate si sa pregateasca pielea pentru epilarea cu ceara sau ras.

Daca ai o piele foarte sensibila sau te iriti usor, evita lama de ras, deoarece acest lucru poate provoca infectii si cosuri mici. Este mai bine sa folosesti ceara de epilat. Nu uita insa sa folosesti un produs care exfoliaza pielea mai eficient si scoate usor parul cu cateva zile inainte de epilare.

Vrei un rezultat de durata: ce metoda pentru a indeparta parul sa alegi?

Pentru a scapa de par intr-un mod eficient, dar si de durata, alege ceara de epilat in locul lamei de ras. Intr-adevar, daca te razi, vei taia doar parul. Daca te epilezi cu ceara insa, parul va fi smuls din radacina, asa ca va dura mai mult timp pentru a creste din nou.

Epilarea cu ceara iti va asigura pielea neteda ca matasea timp de doua-trei saptamani. Si, pe masura ce vei continua cu epilarea cu ceara vei observa ca ritmul de crestere va fi mult mai lent si parul se va rari. Te sfatuim sa folosesti lama de ras numai in cazuri de urgenta, dar sa nu faci din asta un obicei. Asa ca, incearca sa alegi de fiecare data ceara de epilat.

By bl291g