Motoarele moderne complexe si exigente necesita aplicarea unor lubrifianti special conceputi, care sa raspunda cerintelor pentru o economie mai mare de combustibil si o protectie generala mai buna a componentelor esentiale ale motorului tau.

In ceea ce tine de uleiurile de motor, Shell a fost ani la rand si inca este considerata cea mai buna companie de uleiuri de motor si lubrifianti din lume, iar Elgeka- Ferfelis, distribuitor autorizat al Shell Lubrifiants, ofera tuturor celor interesati de buna functionare a motorului si pieselor acestuia, cele mai calitative produse. Firma are o intelegere profunda a industriei auto, ceea ce a condus la satisfacerea nevoilor moderne ale motorului cu o gama cuprinzatoare de uleiuri de motor, uleiuri de transmisie si lubrifianti. Astfel, afla mai multe despre Shell Helix 0W si  vei avea parte de un ulei de motor renumit pentru calitatile sale.

Ce este un ulei aprobat de OEM?

Un ulei aprobat de OEM este unul care a fost dezvoltat impreuna cu producatorul de echipamente originale folosind un amestec de uleiuri de baza si aditivi care se potrivesc cerintelor motorului – si este apoi testat extensiv pentru a asigura conformitatea deplina. Testarea extinsa este diferenta cruciala intre specificatia intalnirii si aprobarea OEM.

Deci, de ce ar trebui sa folosesti un ulei OEM?

Pe langa standardele industriale, cum ar fi Asociatia Producatorilor de Automobile Europene (ACEA), producatorul de echipamente originale (OEM) are adesea propriile standarde sau specificatii pentru uleiul care poate fi utilizat in vehiculele lor.

Aceste specificatii sunt puse la dispozitia companiilor specifice, care pot apoi formula produse care indeplinesc criteriile. Daca un ulei a fost formulat in conformitate cu specificatia OEM, acesta este descris ca „indeplineste specificatia’’. Un ulei este aprobat de OEM daca a fost trimis producatorului vehiculului pentru testare si acesta a confirmat ca indeplineste specificatiile.

Verificarea lubrifiantului monitorizeaza respectarea de piata si verificarea produselor la standardele din industrie si performanta, asigurand intreprinderile si consumatorii ca pot avea incredere in afirmatiile specificate despre acele produse.

Folosirea unui ulei OEM este cruciala pentru toate echipamentele moderne, deoarece mentine garantia vehiculului sau a masinilor tale. Deci, in cazul in care ceva nu merge bine, lubrifiantul ales de tine nu poate fi de vina.

Daca nu folosesti un lubrifiant omologat de OEM, poti provoca tensiuni si poate aparea o uzura mai mare a rotilor dintate si a lagarelor, ceea ce, pe termen lung, duce la costuri mai mari de intretinere si, eventual, la defectarea motorului. Testarea extinsa asigura, de asemenea, ca motorul functioneaza la performante optime si o economie maxima de combustibil – ambele ajutand la o durata mai lunga de viata a motorului.

Desi prin achizitionarea unei calitati mai bune, uleiul aprobat de OEM poate parea mai scump initial, se plateste pe termen lung, oferind timpi de scurgere prelungiti, protectie remarcabila a componentelor esentiale si costuri de intretinere reduse.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

By bl291g