Gatitul devine o adevarata placere cand in casa ai o bucatarie echipata cu cele ma bune electrocasnice. Modelele noi dotate cu cele mai moderne sisteme si functii de utilizare iti permit sa gatesti in perfecta siguranta si chiar mai multe preparate in acelasi timp. Cele mai noi modele de cuptoare incorporabile vin la pachet cu functii multiple de utilizare, in special modelele electrice.

E adevarat ca la achizitionarea unui electrocasnic nou conteaza foarte mult si aspectul fiindca vrei sa ai o bucatarie moderna care arata pe masura asteptarilor. Cuptoarele incorporabile se monteaza foarte usor fiind incastrate in mobilier, in functie de preferintele fiecarui utilizator. Dupa gatit incepe “distractia” prin spalatul vaselor.

Ei bine si pentru aceasta problema s-a gasit o rezolvare. Daca pentru vase ai masina de spalat speciala, pentru cuptoarelee electrice ai la dispozitie o functie suplimentara de autocuratare. Cu ajutorul acesteia indepartezi usor grasimile ramase dupa gatit de pe peretii interiori fara a mai depune efort.

Autocuratare AquaClean

Este cea ma eficienta solutie de curatare pentru cuptoare incorporabile deoarece indeparteaza grasimea fara sa deterioreze peretii interiori. Pentru indepartarea grasimii este necesar sa introduci apa pe o tava in cuptor si sa pornesti programul de autocuratare. In doar cateva minute la interior se curata toata grasimea si impuritatile ramase dupa utilizare. Vaporii inmoaie depunerile si curata foarte bine tot interiorul cuptorului. Este eficient si din punct de evedere energetic deoarece consumul de curent este foarte mic fata de alte programe de autocuratare.

Autocuratare catalitica

Acest sistem de autocuratare foloseste panouri speciale cu care sunt acoperiti peretii interiori ai cuptorului. Panourile absorb grasimea si o descompun la o temperatura de aproximativ 220 de grade Celsis. Dupa ce programul se termina nu mai trebuie decat sa stergi cu o laveta umeda pentru a indeparta cenusa ramasa. Singurul dezavantaj al acestui tip de curatare e faptul ca nu acopera intreaga suprafata a cuptorului, la imbinari si colturi fiind nevoie sa cureti manual.

Autocuratare EcoClean

Este o functie de autocuratare dezvoltata de producatorul Bosch ce foloseste particule nanoceramice integrate pe peretii inteirori pentru absortia grasimii chiar in timpul gatirii. Un avantaj major al acestui tip de curatare e faptul ca nanoparticulele se autoregenereaza prin incalzire.

Autocuratare pirolitica

Acest tip de autocuratare este disponibil pe foarte multe modele de cuptoare incorporabile. E o functie speciala care distruge graimea si alte resturi dupa gatit prin incalzirea la interior pana la 500 de grade. Resturile ramase dupa curatare se indeparteaza usor cu o laveta.

Pentru a gasi modelul potrivit de cuptor poti accesa site-ul celor de la Techstore.ro Electrocasnice Excelente unde gasesti modele potrivite pentru orice bucatarie.

By bl291g