Craciunul se apropie din ce in ce mai repede iar multi romani inca nu au toate cumparaturile pentru cadouri finalizate. Duse sunt zilele cand puteai sa iti multumesti copilul cu o masinuta de plastic sau cu o papusa. Acum majoritatea copiilor si adolescentilor isi doresc dispozitive de inalta tehnologie precum iPhone sau tablete grafice pentru a fi mai conectati la realitatea virtuala.

Quickmobile reprezinta destinatia pasionatilor de tehnologie si ofera in exclusivitate o gama vasta de produse la preturi atractive!

MacBook Pro de 14 inchi si 16 inchi sunt alegerea ideala pentru profesionistii creativi si dezvoltatorii de software care doresc putere de calitate desktop intr-o masinarie portabila. De asemenea, merita luat in considerare pentru oamenii obisnuiti, pe care nu ii deranjeaza sa foloseasca un MacBook cu cele mai multe porturi si cele mai bune afisaje si difuzoare, precum noile ecrane Liquid Retina XDR, care sunt colorate, mai netede si mai captivante decat inainte. De asemenea, includ unele dintre cele mai bune seturi de webcam si difuzoare pe care le-ati testat vreodata pe un Mac.

Cele mai recente MacBook Pro depasesc M1 MacBook Air si M1 MacBook Pro cu o marja semnificativa – mai ales cand vine vorba de capabilitati grafice. Modelele de 14 inchi si 16 inchi au, de asemenea, mult mai multe porturi decat M1 Air si 13 inchi Pro, ceea ce le face ideale pentru oamenii care trebuie sa conecteze o multime de lucruri simultan. Aceste noi MacBook-uri se desfasoara in principal in jurul rivalilor precum Dell XPS 13 in ceea ce priveste performanta absoluta si chiar pot face fata laptopurilor cu grafica discreta, cum ar fi Surface Laptop Studio. Cu toate acestea, s-a constatat ca durata de viata a bateriei modelului  M1 Pro de 14 inchi este cu mult in urma Mac-urilor M1, precum si fata de unii concurenti.

De asemenea, castile Apple Airpods generatia 3 reprezinta si ele un produs si un cadou ideal. Noul model de casti Apple vine cu un design complet nou, sunet imbunatatit si acces la functii anterior gasite doar pe AirPods Pro, cum ar fi compatibilitatea audio spatiala. Iar durata de viata a bateriei noilor AirPods este mai buna decat versiunile anterioare si chiar si a AirPods Pro.

AirPods generatia 3 au cateva caracteristici pe care nici macar AirPods Pro nu le au, cum ar fi un nou senzor de detectare a pielii. Cea mai naturala actiune este sa scoateti castile din ureche. Cand o faceti, AirPod-urile sunt proiectate sa recunoasca acest lucru si sa intrerupa automat ceea ce ascultati pana cand terminati conversatia si le puneti inapoi.

Audio-ul spatial a fost o caracteristica puternica a AirPods Pro si acum este disponibil aici. Ofera un efect de sunet surround pentru coloanele sonore ale filmelor de pe iPad, de exemplu, si o senzatie cu adevarat captivanta pentru muzica din numarul tot mai mare de piese compatibile de pe Apple Music. Audio-ul spatial este genial si chiar vine cu urmarirea dinamica a capului. Asta inseamna ca, daca vizionati un film pe iPad si intoarceti capul, castile regleaza iesirea astfel incat sunetul sa fie blocat acolo unde se afla ecranul, pentru un efect mai realist. De asemenea, este compatibil cu Dolby Atmos, spre deosebire de AirPod-urile anterioare.

Exista, de asemenea, EQ adaptiv care foloseste microfoanele AirPods orientate spre interior (componente care nu se gasesc in versiunea de a doua generatie), impreuna cu sunetul computational pentru a regla sunetul la forma urechii, pentru a asigura cel mai bun sunet pentru auzul vostru.

 

By bl291g