Tuturor ne este drag atunci cand ne cumparam un telefon performant, de ultima generatie, precum smartphone-ul Iphone X. Dar cum procedam atunci cand, din neatentie, am spart dispaly-ul telefonului? Unde putem apela pentru un serviciu de calitate pentru inlocuirea display-ului Iphone X?

Daca, din pacate, am scapat telefonul pe o suprafata dura si s-a fisurat sticla sau display-ul s-a crapat sau ciobit, acum, nu mai trebuie sa ne facem griji deoarece exista Prestige Gsm.

De multe ori cand ne scapa telefonul din mana ajungem in situatia in care va fi nevoie sa schimbam display-ul telefonului si este nevoie ca aceasta procedura sa fie executata cu mare precizie. In aceasta situatie, specialistii de la Prestige Gsm se bucura de o vasta experienta in domeniu si folosesc doar echipamente si tehnici ce sunt compatibile cu Apple, iar piesele schimbate la Iphone X vor fi inlocuite cu unele originale astfel incat smartphone-ul sa fie functional la parametrii optimi. Toate piesele de care va fi nevoie pentru reparatia Iphone X sau orice alt model Iphone sunt originale si sunt disponibile la cele mai mici preturi de pe piata. In acest sens se poate consulta oricand lista cu produse disponibile ale service-ului accesand www.prestigegsm.ro.

Atunci cand veti avea nevoie de inlocuirea display-ul Iphone X va recomandam sa apelati doar la serviciile oferite de Prestige Gsm si sa nu efectuati pe cont propriu nici o defectiune, deoarece, neavand experienta si dotarile necesare exista riscul de a produce si mai multe probleme smartphone-ului dumneavoastra.

Va recomandam sa apelati la Prestige Gsm, deoarece service-ul se bucura de o vasta experienta in domeniu, iar serviciile oferite sunt cele mai bune de pe piata, aici incluzand de la piese originale pana la reparatia telefonului. Acesta poate fi adus de catre dumneavoastra in service sau poate fi transmis prin intermediul serviciului de curierat, toate acestea in urma unei programari pe care o veti efectua de comun acord cu unul dintre reprezentantii service-ului.

Deoarece ne dorim sa va puteti relua activitatea cat mai repede si pentru ca stim ca smartphone-ul este un accesoriu indispensabil, serviciile oferite sunt prestate in cel mai scurt timp posibil. Astfel, se va putea inlocui display-ul telefonului in doar 20 de minute, doar cu conditia de a completa formularul de comanda de pe site in care sa specificati cat mai exact cu ce problema va confruntati.

Prestige Gsm se bucura de o vasta experienta in domeniu, astfel ca a reusit sa devina un service de top pentru Iphone in Bucuresti, pentru ca dorinta noastra, a tuturor este de a usura viata cat mai mult prestand doar servicii eficiente care se bucura de garantia calitatii.

Daca aveti o problema cu Iphone-ul dumneavoastra va asteptam in service cu o programare pentru a-l face functional cat mai repede!

 

 

 

By cb2819