Ploaia a batut din toate partile si bucataria noastra de vara arata deplorabil. Talpile din lemn au putrezit, cu toate ca au fost facute din stejar falnic si rezistent. Le privesc si nu imi vine sa cred. S-au innegrit si mancat pe alocuri.

Pe jos am turnat beton, dar si acesta va trebui spart, fiindca am decis sa facem o alta bucatarie mai mare, mai rezistenta, sa nu mai bata ploaia in ea, sa o strice. Cineva ne-ar reprosa ca nu am facut-o cum trebuie de la inceput, dar nu poti face mereu lucrurile cum doresti. Banii sunt limitati, timpul nu are rabdare, ai nevoie de constructia aceea si doresti sa fie functionala. Abia dupa aceea realizezi ca se putea si mai bine.

Este anul demolarilor si al reconstructiilor, asta si pentru ca stam mai bine financiar decat stateam in trecut.

Luna trecuta am reconstruit fanaria. Mai intai a trebuit sa fie demolata  cea veche al carei acoperis se pravalise si evident sa spargem betonul, fiindca ne-am propus sa turnam altul nou.

Am scos autorizatiile necesare, am discutat cu mesterii, dar acestia ne-au spus clar:

-Trebuie sa stiti de la inceput ca noi nu pierdem vremea cu demolatul! Noi suntem constructori si nu stam sa stricam ceea ce au facut altii de mantuiala!

Verdictul era clar. Orice rugaminte era in zadar.  A doua zi am decis sa ne unim fortele toti din casa si sa daramam bucataria veche.

-Ei, lasa ca nu este asa de greu! Ma urc eu pe acoperis, a spus tata si il dau jos. Apoi ne apucam de pereti si la urma de tot spargem betonul si in 2-3 ore nu avem ce face.

„Ce doua-trei ore? ” am spus in gand.„ Intr-o jumatate de ora nu avem ce face, fiindca bucataria este mica, lemnele pe jumatate putrezite. Va fi mai greu sa curatam locul respectiv.”

Abia cand am inceput, am inteles cat de importante sunt sculele potrivite. Nu se poate darama o constructie cu scule improvizate, ci aveam nevoie de doua-trei scule performante, gandite special pentru demolare, mai ales ca si portiuni din betonul din curte se sparsesera si aspectul era oribil.

Asa am inceput sa cautam un magazin cu unelte si scule pentru constructii si pentru demolat, fiindca ne-am dat seama ca nu putem sparge betonul cu tarnacopul vechi din dotare sau cu topoarele.

Prima noastra intalnire cu magazinul https://www.cpxmaster.ro/ a fost fortata de imprejurari.

Am intrat pe internet cautand scule de demolat si motoarele de cautare au ales pentru noi un furnizor de top.

Marcile uneltelor si sculelor ne-au convins, dar si diversitatea lor. Abia atunci am inteles ca aveam nevoie de ciocan demolator si de taietor de beton si de asfalt.

Apoi ne-am uitat la ferastraie, la dispozitivele de taiere care ne lipseau din gospodarie si la instrumente de masura.

Am pus in cos tot ce ne era necesar, dar am fost incantati sa gasim pe site-ul magazinului detector de metal cu senzori.

Demolarea a luat zile, nu ore cum planificaseram noi, mai ales ca a trebuit sa asteptam sculele necesare din magazinul Cpxmasters.ro.

Cert este ca a fost mult mai usor, fiindca uneltele pe care le aveam in gospodarie si cu care am incercat sa lucram improvizat ne facusera batai in palma si basici.

Cu sculele primite am spart repede betonul si peretii si am anuntat mesterii sa vina si sa se apuce de constructie.

S-au mirat de calitatea demolarii si au cerut detaliii despre uneltele cu care am reusit sa lasam pamantul perfect curat, gata pentru noua constructie. Am vorbit mult despre magazinul de care eram foarte incantati, iar ei ne-au spus ca tot de acolo si-au comandat uneltele de zidarie.

De-atunci a devenit o obisnuinta sa ne strangem duminica si in alte zile libere cu cafelele in fata si cu placinta scoasa din cuptor sau cu cornulete aurii sa analizam atent toate sculele si uneltele de pe site-ul magazinului oamenilor gospodari.

Asa au aparut in curtea noastra generatoarele de curent, curatitoarele cu presiune, motosapele si motocoasele.

Acum bucataria noua se inalta mandra in locul celei vechi, fanaria este mult mai mare decat prima, iar iarba din curte este mereu tunsa si gradina fara pic de buruiana.

Privim in urma si ne dam seama cat de greu era cand luam terenul la mana cu sapa, iar seara ne dureau bratele.  Nu terminam niciodata totul intr-o zi ci aveam nevoie de 3-4 zile intregi ca porumbul si cartofii sa fie prasiti si buruiana taiata.

Acum toate lucrurile sunt la locul lor, curtea este ingrijita tot timpul, gradina sapata si fara buruieni si efortul pe care il depunem mult mai mic.

Magazinul prezentat mai sus s-a dovedit o adevarata binecuvantare pentru noi si recunoastem deschis acest lucru, de aceea il recomandam tuturor.

E usor sa scoti motocoasa sau cositoarea din atelier si sa lucrezi cu una dintre ele. Te simti atotputernic, realizand cat de repede reusesti sa cosesti prin curte, sa sapi gradina.

Produsele din acest magazin sunt de calitate premium, preturile oneste, iar comunicarea cu operatorii de vanzari a decurs tot timpul la superlativ.

Oamenii trebuie sa aiba in casele lor unelte si scule felurile, fiindca toate acestea reprezinta o mare bogatie.

Este linistitor cand stii ca ai de facut o treaba grea, sa iti amintesti ca in atelier ai si uneltele necesare care fac ca efortul sa fie redus la jumatate.

Se poate munci repede, bine, cu efort minim, daca esti gospodar si comanzi la timp sculele si uneltele.

 

By bl291g