De multe ori am auzit vorbindu-se despre apa vie. Dar ce este apa vie? In primul rand, apa este foarte importanta pentru organism, iar lipsa ei este cauza principala a oboselii, toxemiei, constipatiei si a imbatranirii premature. Apa este implicata in toate procesele metabolice, schimburi electrice, cai biochimice, actiuni psihice si mentale din organism.

Cu toate acestea, ii acordam prea putina atentie. Pe de alta parte, nu toata apa este la fel, cea de la robinet, imbuteliata, filtrata, alcalina, iar toate aceste tipuri diferite de apa ne pot influenta sanatatea in mod diferit. Sportivii si persoanele care sunt preocupate de sanatatea lor prefera apa alcalina, deoarece are proprietati antioxidante si un potential de hidratare mai ridicat.

Alcalinitatea se refera la nivelul pH-ului. O apa alcalina are un pH de peste 7, in timp ce apa cu un pH mai mic de 7 este o apa acida. In plus, pe langa nivelul pH-ului, apa alcalina contine si alte elemente benefice pentru organism, cum ar fi calciul si magneziul.

Exista doua tipuri de apa alcalina: naturala si artificiala. Apa alcalina naturala se gaseste direct in izvoare, iar apa alcalina artificiala se poate face acasa cu ajutorul aparatului de apa vie.

Apa alcalina de izvor este o apa vie, organica, cu o puritate excelenta, care furnizeaza organismului necesarul de minerale pentru o functionare optima a metabolismului. Apa alcalina poate avea eficienta in tratarea unor afectiuni precum diabetul, presiunea arteriala, osteoporoza si refluxul de acid.

Apa alcalina este un agent antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi responsabili pentru imbatranirea prematura. Cu cat gradul de alcalinitate al unei ape este mai mare, cu atat aceasta este considerata mai sanatoasa.

In cazul in care nu ai acces la o apa alcalina de izvor poti apela la aparatul pentru apa vie. Un astfel de aparat pentru apa alcalina este singura modalitate prin care iti poti prepara singur apa vie, chiar in casa ta. Se foloseste foarte usor si poti obtine rapid apa alcalina.

Pe piata exista foarte multe tipuri de aparate pentru apa alcalina, astfel ca un aparat cu adevarat profesionist iti va fi foarte usor sa gasesti. Exista aparate moderne cu care iti va fi foarte usor sa iti faci apa alcalina.

Oricine isi va dori va putea gasi foarte usor un aparat pentru apa alcalina la un pret bun, si totodata se va putea bucura de cele mai multe beneficii.

Daca iti doresti sa ai in bucatarie cea mai pura si mai sanatoasa apa de baut si gatit, poti apela la ajutorul pe care il ofera aparatele pentru apa alcalina. In plus, poti sa ai in casa un aparat de apa alcalina care sa functioneze un timp indelungat fara sa se defecteze si sa se supraincalzeasca.

Descopera si alte informatii despre acest subiect din urmatorul videoclip DoctorMIT:

By cb2819