Maturarea spatiilor mari sau a strazilor cu siguranta nu mai poate fi realizata manual. Nu doar ca necesita un efort considerabil si mult prea mult timp, dar nici rezultatele nu sunt cele mai bune. De aceea, pentru a usura munca prestatorilor de servicii de curatenie, si a garanta cele mai eficiente interventii, Uniclean propune diverse modele de masini de maturat profesionale. Intra pe site, analizeaza optiunile si plaseaza chiar acum o comanda pentru a-ti imbunatati considerabil serviciile.

Descopera multiplele variante de masini de maturat din oferta Uniclean

Selectia de produse a fost facuta in asa fel incat sa propuna solutii adaptate tipurilor de servicii in cadrul carora urmeaza sa fie folosite. Cu alte cuvinte, vei gasi masini de maturat pentru interior sau exterior, automate sau manuale sau chiar cu posibilitatea de control prin om la bord.

Asadar, modelul Haaga 355 – Starmix este o varianta manuala, ideala pentru curatarea spatiilor relativ reduse precum parcari, spatii industriale sau comerciale si nu numai. Are o capacitate mare de aspirare, putand capta reziduuri de la praf, la frunze si microelemente. Dispune de un sistem inteligent de functionare, cu perii strategic amplasate care trag mizeria in fata masinii, pentru a fi aspirata uniform si a nu lasa urme.

La polul opus se afla masina de maturat Nilfisk – UL-32593. Acest model este dotat cu un container de 70 de litri pentru depozitarea reziduurilor. Poate functiona constant pana la umplerea acestuia, pe baza de baterii sau benzina. Este o varianta economica in raport cu rezultatele pe care le genereaza, dispunand de un numar ridicat de accesorii suplimentare la care se poate apela in functie de interventii.

Sunt usor de folosit si transportat

Producatorii cu care colaboram nu doar ca propun aparate cu un nivel ridicat de performanta. Fiecare dispozitiv este imbracat intr-o carcasa rezistenta care sa protejeze functiile interne. Totodata s-au asigurat ca dimensiunile acestuia sa nu reprezinte o dificultate. De aceea sunt cat mai compacte si ergonomice, dotate cu un sistem simplu de control care sa faciliteze utilizarea si deplasarea de la o solicitare la alta.

Cu Uniclean ai garantia unor achizitii avizate

Pentru ca e dorim ca fiecare client sa fie pe deplin multumit cu decizia facuta, propunem servicii gratuite de consultanta prin intermediul carora sa ghidam achizitiile. Mai exact, specialistii nostri te vor ajuta sa te orientezi catre acele modele care sa se plieze perfect pe nevoile tale. Ne comunici ce servicii prestezi, in ce conditii si ce asteptari ai, iar noi vom face recomandari adaptate.

Cere oferta personalizata de pret

Cu Uniclean ai mereu garantia celui mai bun raport cost beneficii. Pretul se calculeaza la momentul plasarii comenzii, in functie de particularitatile acesteia, astfel incat sa nu platesti mai mult decat trebuie.

By cb2819