Unilift Serv este o firma specializata in furnizarea de echipamente si ustensile concepute in vederea curatarii si mentenantei sistemelor de incalzire si aerisire, dar nu numai. In aceasta categorie se incadreaza si periile de curatat hornuri care reprezinta poate cel mai important instrument in raport cu asigurarea unui mediu perfect functional si sigur. Acestea pot fi utilizate atat de specialisti, cat si de persoane obisnuite, daca este cazul, ceea ce le face indispensabile din fiecare kit si fiecare casa.

Cumpara de aici perie pentru hornuri si elimina orice risc!

De ce este important sa ai hornuri mereu curate?

Sistemele de incalzire au un circuit bine pus la punct de care depinde functionarea lor. Hornul este unul dintre elementele principale care, odata afectat, poate genera mari probleme. In timp, pe peretii acestuia se depun urme de funingine, cenusa, praf si fum care, in combinatie cu umiditatea si caldura ridicata, se solidifica. Asta inseamna ca nu vor putea fi indepartate usor daca nu ai la dispozitie uneltele potrivite. Periile speciale de la Unilift sunt prevazute cu peri duri din metal, care sa poata sa dezintegreze aceste depuneri.

In cazul in care verificare si curatarea hornurilor nu se face periodic, exista sanse foarte mari ca intreg sistemul sa se defecteze sau, mai grav, sa se instaleze un incendiu. Este important ca procedurile in sine sa fie facute de specialisti cu experienta care sa poata atesta in final faptul ca utilizarea cosurilor de fum este sigura.

Cumpara de la Unilift

In selectia de produse vei gasi perii cu multiple functii si de aceea este importat sa analizezi foarte bine descrierea de pe site. Exista nu doar cele destinate cosurilor de fum, ci si variante speciale pentru boilere, hote, tubulaturi intermediare si nu numai. Aici ai garantia faptului ca vei gasi solutii la orice problema cu care te confrunti in prestarea serviciilor tale.

Cere oferta personalizata de pret

La Unilift ai avantajul costurilor adaptate nevoilor tale. Mai exact, in formularul de plasare comanda vei mai intalni si cateva intrebari suplimentare despre natura serviciilor pe care le prestezi sau despre ce alte echipamente detii, astfel incat produsul pe care urmeaza sa il cumperi sa fie cea mai buna alegere in punct de vedere cost beneficii.

Beneficiaza de serviciile gratuite de consultanta

In cazul in care nu esti sigur cu privire la alegerea pe care urmeaza sa o faci, poti cere ajutorul unui specialist. Trebuie doar sa ii comunici ce nevoi ai, care sunt asteptarile tale si cum intentionezi sa utilizezi produsul in cauza. Acesta iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si iti va face anumite recomandari, dintre care tu sa alegi ulterior in functie de propriile criterii.

By cb2819