Emper

Familia orientală este alcătuită din mirosuri puternice precum chihlimbar, tutun, păduri exotice, precum lemn de santal și anumite mirosuri de animale. Parfumurile acestei familii sunt de obicei virile și deosebit de puternice. În funcție de bogăția parfumului dorit, notele orientale pot fi completate de note florale sau aromate pentru a înmuia parfumul, cum este cazul și parfumului arăbesc Espada Intense.

Familiile olfactive masculine

Unele mirosuri sunt utilizate exclusiv pentru realizarea parfumurilor pentru bărbați. Toate aceste mirosuri sunt clasificate în familii și sub-familii și apoi asociate între ele pentru a crea parfumuri masculine.

Devine mai ușor să alegi un parfum pentru bărbați atunci când cunoști aceste familii diferite și știi cum să le diferențiezi. Cunoașterea  familiilor de parfumuri masculine îți poate ușura căutarea parfumului arăbesc pe Emper.

Subfamilii estice

Inițial, baza pentru realizarea parfumului oriental era de origine animală. De-a lungul anilor și al cercetărilor, chimiștii au ajuns să creeze chihlimbar sintetic, asemănător animalelor.

Astăzi, din acest miros sintetic se realizează parfumuri orientale masculine, caracterizate prin bogăția lor olfactivă.

Există mai multe sub-familii care alcătuiesc parfumurile orientale. Subfamilia oriental-condimentată este alcătuită din cele mai puternice mirosuri. Mirosurile orientale, asociate cu mirodenii precum scorțișoară sau cuișoare, dezvăluie un miros impetuos. Diferitele amestecuri rezultate din această subfamilie se găsesc în multe nume mari de parfumuri care rezistă în timp.

Când asociezi aceste parfumuri orientale cu mirosuri vegetale, se obțin parfumuri mai ușoare, dar tot calde. Este subfamilia lemnoasă orientală, deosebit de apreciată pentru anotimpurile mijlocii.

În cele din urmă, subfamilia de ferigă orientală include parfumuri orientale asociate cu note aromatice. Parfumul de chihlimbar combinat cu lavanda conferă un parfum masculin proaspăt, ideal pentru anotimpurile de vară.

Diferite acorduri orientale

Bărbații cu o personalitate puternică și asertivă vor aprecia, în general, toate parfumurile din această familie orientală.

Cu toate acestea, multe asociații de parfumuri sunt făcute din parfumuri orientale, ceea ce înseamnă multe alegeri de parfum.

Notele orientale, asociate cu notele de vanilie formează parfumuri ideale pentru bărbații misterioși. Vanilia înmoaie mirosurile orientale în timp ce le completează pentru a lăsa o cale de magie.

Parfumul tipic al bărbaților cu un caracter puternic este făcut din note lemnoase asociate cu note orientale. Un parfum puternic și învăluitor, ideal pentru iarnă când temperaturile scad.

De regulă, parfumurile orientale, indiferent de notele asociate acestora, sunt ideale pentru bărbații cu o personalitate puternică. Acestea sunt de obicei mirosuri persistente și amețitoare și sunt observate foarte repede.

Ce reprezintă parfumurile lemnoase?

Dacă parfumul ocupă acum un loc primordial în îngrijirea pe care bărbatul și-o acordă zilnic, este pentru că este un real atu de încredere și eleganță. Parfumul te însoțește în toate situațiile cu care te vei confrunta: fie că e vorba de o întâlnire romantică sau de o întâlnire de afaceri.

Fie că alegi să îl schimbi zi de zi sau să preferi un singur parfum pentru a te identifica, scopul este ca parfumul tău să lase o urmă plăcută, ancorată în amintiri. Mai degrabă bărbătesc, dinamic, la modă, sportiv, realizat, matur sau tânăr? Fiecare personalitate are propriile sale note olfactive: discrete, puternice sau subtile, lemnoase, picante, dulci.

By dca