In timp ce importanta aportului de proteine ​​in exercitiile bazate pe forta si putere a fost de mult stabilita, necesitatea acestora in dieta sportivului de anduranta a fost recunoscuta doar in ultimii ani. Scitec Nutrition vine cu mai multe produse ideale pentru cei care se antreneaza intens.

Proteinele fac aceeasi treaba reparand muschii, producand hormoni si enzime si sustinand functia imunitara, indiferent daca tocmai ai fost la o plimbare sau ati ridicat niste greutati, asa ca este important sa consumi o cantitate adecvata.

Persoanele care fac exercitii fizice in mod regulat au o nevoie crescuta de proteine, asa ca ar putea dori sa ia in considerare suplimentarea proteinelor gasite in alimentele integrale pe care le consuma cu zer praf.

Scitec nu este un brand care comercializeaza in mod special unui anumit tip de sportivi, asa ca nu este la fel de cunoscut ca marci precum Science in Sport sau Torq, dar  este unul dintre cei mai importanti producatori de suplimente pentru sport din Europa si este un nume foarte respectat in sporturile bazate pe forta si putere.

Usor de combinat si de consumat

Pudra Scitec 100% Whey Protein Professional este unul dintre cele mai populare produse ale sale, asa ca nu a fost surprinzator sa constatam ca pudra era, in general, usor de folosit.

Pulberea se amesteca neobisnuit de bine – dupa cateva secunde de agitare viguroasa intr-o sticla de shaker pentru proteine ​​nu au aparut cocoloase si spuma, care sunt probleme ce afecteaza o multime de alte pulberi. Aceste suplimente nutritive sunt usor de integrat in dieta.

Aroma Lemon Cheesecake face parte dintr-o gama larga oferita de Scitec si are un gust grozav. Este foarte asemanatoare cu aroma reala  si suficient de dulce pentru a fi satisfacatoare fara a adauga zahar.

Scitec recomanda amestecarea unei portii (30 g) cu 250 ml de apa, dar poti folosi si la 500 ml – chiar si cu dublul apei recomandate, gustul nu este chiar atat de diluat si este mai probabil sa iti avantajeze starea de hidratare.

Pentru cei care doresc o idee cu adevarat clara despre aportul lor de nutrienti, pur si simplu umplerea unei linguri intregi este o modalitate mai precisa si mai repetabila de a servi o portie decat incercarea de a calcula fractiuni de lingura.

Odata ce ati decis cata pulbere reprezinta doua treimi dintr-o lingurita, portia pe care o ingerezi este de de inalta calitate.

Garantii de calitate

Scitec se mandreste cu mai multe garantii de calitate pentru a  asigura ca zerul provine din surse premium, iar pentru un produs de baza din zer (exista produse mai scumpe cu continut ridicat de proteine ​​pe care le puteti folosi, cum ar fi izolatul din zer) exista mai putine grasimi si carbohidrati decat pulberile de la alte marci – 100% Whey Protein Professional contine doar 6,7% grasimi si 4,7% carbohidrati.

 

Acest lucru ar sustine motivul pentru care inca are un gust grozav cu dublul cantitatii de apa sugerate si nu este o problema in ceea ce priveste valoarea nutritionala, trebuie doar sa maresti putin portia. Intr-adevar, portia recomandata de Scitec este de 30 g in comparatie cu 25 g de MyProtein.

Din punct de vedere nutritional, pudra 100% Whey Protein Professional de la Scitec se compara bine cu alte produse similare, dar in ceea ce priveste valoarea bruta, este mai buna.

 

 

By Minune