Te gandesti la achizitionarea unei navigatii auto ca si o necesitate pentru orice sofer? Atunci inseamna ca ai inteles deja care sunt punctele ei forte si de ce este atat de important sa se regaseasca in fiecare masina.Aceasta dotare nu mai reprezinta astazi un lux, ci un must have. Navigatia auto este un asistent de încredere absolut necesar în orice masina, indiferent de marca.

Exista mai multe tipuri de sisteme de navigatie auto care ofera nenumarate avantaje in ceea ce priveste proiectarea, functiile implementate si pretul. Poate te intrebi de ce mai avem nevoie de un sistem de navigatie auto, daca putem folosi telefonul mobil, iar in aceasta situatie raspunsul este foarte concludent. Sistemul navigație auto dedicata este folosit în masina indiferent de cine conduce iar puterea de procesare este net superioara unui telefon mobil. In plus, acesta se integreaza perfect in bordul masinii si poate prelua toate functiile de pe comenzile prezente pe volan. 

Un smartphone nu face acelasi lucru chiar daca este un mijloc de comunicare inteligent. Acum poti raspunde la apeluri chiar si atunci cand te afli în intersecție, fara sa te supui niciunui fel de riscuri. Acum nu mai trebuie sa ai cabluri prin masina si sa folosesti bateria masinii ci poti raspunde rapid apelului fara sa ai nevoie de maini.

Aceste navigatii android sunt interactive si iti pot furniza în timp real date despre trafic, sugerandu-ti rute alternative, in functie de configuratiile pe care le faci. In acest fel, eviti traficul aglomerat si ajungi la timp la destinatie. Acest sistem multimedia poate fi folosit si pentru aplicatii de muzica si radio online. Dispozitivul android iti permite să instalezi toate aplicațiile pe care le ai pe telefonul mobil si il poti folosi cu mare usurinta. 

La Navi it gasesti o gama foarte variata de sisteme de navigatie auto dedicate dar si universale, care se potrivesc pentru orice tip de masina.Pentru toate sistemele se ofera garantie si se asigura montaj specializat.  Navigatia are toate mufele șs cablurile necesare pentru montaj si nu este nevoie de nici o modificare la instalatia electrica sau la bordul masinii.

Aceste sisteme android moderne preiau rapid comenzile de pe volan si informatiile de la senzorii de parcare sau de usi deschise. In plus, au incluse in memorie toate hartile Europei. Dintre celelalte dotari disponibile amintim: radio, ecran touchscreen, bluetooth , microfon , TV Magazin Play cu diverse aplicatii, Wi-Fi, USB, DVD player si conectare la internet.

Pentru mai multe detalii suplimentare apelati cu incredere la un partener de nadejde accesand site-ul online www.navi-it.ro

By anap