Dacă te numeri printre urmașele Evei care merg în mod regulat la salonul de coafură, nu se poate să nu fi remarcat folosirea foliilor de aluminiu. Dar, niciodată nu te-ai gândit care este rolul acestora, și dacă nu cumva acestea au un rol mai mare decât ai fi tentată să crezi în îndeplinirea dorinței tale de a avea un păr sănătos. Așa că te invităm să descoperi în rândurile următoare câteva amănunte despre folii de aluminiu coafor.

Șuvițele perfecte

În saloanele de coafură, un astfel de produs este folosit pentru acele reprezentante ale sexului frumos care își doresc șuvițele perfecte sau să își schimbe culoarea părului. Cu toate acestea, acestea sunt de neînlocuit într-un salon, deoarece pot fi folosite în nenumărate alte feluri pentru a obține o coafură perfectă.

Avantajele foliei de aluminiu

Există numeroase avantaje pe care le are o folie aluminiu coafor le are, și pe care te invităm să le descoperi în rândurile următoare.

Izolator perfect

Este primul, dar și cel mai important avantaj al foliei, și care îi permite acesteia să prevină amestecarea mai multor produse pe care le folosești în același timp. Ceea ce te scutește de multe neplăceri și, mai ales, îți economisește mult timp.

Rezistență ridicată

În pofida aparenței, foliile de aluminiu sunt foarte rezistente, ceea ce te ajută pentru că nu lasă niciun fel de lichid să pătrundă prin ele. Din nou, avantajele care apar de aici nu mai trebuie detaliate, pentru că sunt lesne de intuit.

Ondulează-ți singură părul

Îți dorești să ai parte de niște bucle perfecte, dar nu ai timpul necesar să mai treci pe la salon? Și nici bugetul pe care îl ai la dispoziție nu este unul prea generos? Atunci fă această operațiune acasă, cu ajutorul unui ondulator electric și a mai multor folii de aluminiu. De regulă 10 – 12 sunt mai mult decât suficiente. Împarte părul în șuvițe, pe care le rulezi mai apoi cu ajutorul foliilor de aluminiu. Setează ondulatorul la o treaptă ridicată de căldură, după care folosește-l. Așteaptă mai apoi ca foliile să se răcească și gata: bucle perfecte, fără efort prea mare!

Vopsirea părului este mai ușoară

Cu ajutorul foliilor de aluminiu, vopsirea părului are loc mult mai repede. Cu toate acestea, ai grijă pentru că dacă porți prea mult timp foliile, acestea îți pot afecta părul. Cel mai bine este să apelezi la un specialist atunci când le folosești, pentru a nu avea parte de ceva surprize neplăcute.

Hidratează părul

Dacă ai un păr uscat și lipsit de vitalitate, o mască hidratantă este tot ceea ce ai nevoie. După ce ai aplicat-o în mod corect, acoperă-ți părul cu un fel de cască din folie de aluminiu, cu partea mată spre păr, și stai așa jumătate de oră. La încheierea acestei perioade spală-te pe cap și rezultatul te va surpinde într-un mod foarte plăcut: mai multă strălucire și un plus de finețe.

Folia de aluminiu se dovedește, încă o dată, de mare ajutor. O vei încerca și tu pentru a-ți recăpăta frumusețea părului?

By bl291g