OkFlora

Trandafirul criogenat este la moda chiar acum! Aranjamentele frumoase de trandafiri strălucesc în cele mai magnifice dimensiuni și cele mai strălucitoare compoziții de culori. Dar ce este mai exact un trandafir criogenat? De ce durează atât de mult? Sunt trandafiri 100% adevărați? Și ce trebuie luat în considerare atunci când vine vorba de îngrijire? În acest articol vei afla de ce trandafirii aceștia durează atât de mult și vei primi sfaturi importante pentru o durată mai mare de valabilitate.

Trandafirul criogenat

De mii de ani trandafirul a vrăjit omenirea cu frumusețea și perfecțiunea sa. Au existat deja acum aproximativ 25 de milioane de ani sub formă de trandafiri sălbatici. În imperiul Chinei trandafirul era folosit ca plantă ornamentală în grădină. Și regina egipteană Cleopatra avea, de asemenea, o slăbiciune pentru frumusețea impecabilă și o folosea pentru abilitățile sale seducătoare.

Trandafirul a fost simbolul Afroditei, zeița iubirii și este considerat și astăzi ca un simbol al inocenței, frumuseții, pasiunii și vitalității.  Eleganța atemporală și efectul expresiv al acestuia se reflectă în fiecare aranjament floral unic.

Dar care este secretul din spatele acestei perioade lungi de valabilitate? Trandafirii – cele mai splendide și frumoase flori – sunt păstrați la momentul înfloririi lor, printr-un proces blând și ecologic. Apoi sunt tratați cu un lichid natural care împiedică procesul de ofilire. Nici substanțe chimice toxice, nici sintetice nu sunt utilizate în procesul de conservare. Prin urmare, este ideal pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece nu conține polen. Datorită procesului special, te poți bucura de frumusețea naturală a florilor timp de mulți ani.

Cea mai bună îngrijire a trandafirului infinit

Un trandafir conservat este la fel de delicat și super sensibil ca orice altă floare. Deci, asigură-te că ești cât mai atent posibil. Cu toate acestea, aranjamentele florale nu necesită apă, produse de îngrijire sau lumina soarelui. Pentru a te bucura de frumusețea și calitatea sa ani de zile, trebuie să urmezi câteva instrucțiuni de îngrijire:

  • Soare și lumină: Pune aranjamentul floral într-un loc umbros și evită lumina directă a soarelui. Se simte cel mai confortabil la temperatura camerei. Lumina directă a soarelui și căldura intensă pot provoca estomparea culorii.
  • Îngrijire- foarte ușoară: Trandafirul nu are nevoie de apă sau alte produse de îngrijire – minunat, nu? Conservarea însă îl face sensibil la umiditate. Prin urmare, pentru o durabilitate maximă, nu ar trebui să îl așezi în baie sau în aer liber.
  • Curățarea: Poți folosi o perie moale pentru a îndepărta praful de pe suport. Este recomandat să nu îndepărtezi praful cu o cârpă și să fii blând la curățare pentru a nu-l deteriora. Deoarece acesta este un adevărat trandafir, cupola de sticlă se poate aburi. Aceasta poate fi deci îndepărtată fără ezitare și curățată cu o cârpă de bumbac ușor umedă. Asigură-te că este uscată, astfel încât trandafirul să nu intre în contact cu umezeala.

„În afară de femei, florile sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut lumii” – un citat cu adevărat extraordinar de la Christian Dior. Florăria Ok Flora a fost inspirată de această abordare pentru a proiecta cadouri de flori unice și frumoase și pentru a dezvolta o inovație în domeniul cadourilor de flori.

By dca