In pandemie si bancile s-au reinventat, sa faca fata acestui virus de temut de care se feresc toti oamenii. Multe dintre serviciile bancii sunt disponibile si pe internet, iar la anumite banci prezenta la ghiseu se face cu programare.

Bancile iau masuri stricte menite sa stopeze infectarile cu covid, acestea fiind:

-dezinfectanti de cea mai buna calitate la dispozitia clientilor. Ochii vigilenti ai functionarilor te urmaresc sa iti cureti mainile inainte de a da bani la ghiseu sau anumite acte care vor fi utilizate la realizarea operatiunilor bancare solicitate de tine.

-dispozitive de masurare a temperaturii.

In timpul pandemiei, comertul online a luat amploare, fiindca in acest mod oamenii au fost tinuti departe de riscuri. Sanatatea este mai scumpa ca toate si ea poate fi mentinuta printr-un regim echilibrat de viata si prin preventie.

Nu poti sa pleci de acasa in aglomeratie ca in vremurile bune. La ce sa mai mergi la piata, din moment ce poti comanda totul online si primesti marfa la domiciliu?

Daca ai plecat in concediu sau in excursie, fii intelept si ocoleste de departe multimile! Te inteleg ca te-ai saturat de stat in casa, dar fa calea intoarsa, cand vezi zeci de oameni stand la coada!

Am vrut si noi sa urcam pe Tampa, dar vazand coada de la telecabina, ne-am intors la hotel.

Dar sa ne intoarcem la tehnologii bancare in 2021!

Daca exista magazine online din care poti comanda tot ce vrei, firme care ofera servicii online si clinici particulare care fac programari online, de ce nu ar exista si un cont bancar online?

Pot fi deschise conturi digitale si in banci, dar si in uniunile de credit.

Si interfetele de programare a aplicatiilor bancare castiga teren, avansand trei locuri in clasament: de pe locul 5, pe locul 2.

Imi plac aplicatiile care te ajuta sa urmaresti de la domiciliu cati bani mai ai in cont, sa platesti produsele dorite sau serviciile solicitate cu un click, sa virezi banii intr-un anumit cont. Cine nu si-ar dori sa detina controlul permanent asupra banilor din contul sau si asta fac aplicatiile bancare.

In loc sa soliciti o programare la banca si sa faci o anumita plata de la ghiseu, este mult mai confortabil sa faci plata de acasa, cand iti bei cafeaua si esti inca imbracat in pijama.

Se preconizeaza ca vor aparea si instrumente eficiente de colaborare video client-banci care vor avea eficienta maxima.

Nu ar fi bine sa stai acasa, in biroul tau si sa initiezi un apel video, apoi sa ii spui functionarului ce anume doresti, iar el sa iti arate ca a dat curs solicitarii tale?

De pilda, zilele trecute m-am decis sa depun lunar o anumita suma pentru pensie privata si a trebuit sa sun, sa ma programez, sa fac un drum care m-a costat 30 de minute pana la banca si sa mai stau alte 20 de minute, fiindca am nimerit in plin proces de dezinfectare.

Daca ar fi fost pus la punct sistemul de colaborare video, as fi putut face acest lucru de acasa si costurile ar fi fost zero.

Persoanele reticente fata de tehnologie se duc la ghiseu pentru cea mai simpla operatiune si pierd timp.

Reprezinta un efort sa te imbraci adecvat, sa iesi in oras, sa iti iei masca de protectie si sa astepti sa iti vina randul la banca, acolo unde nu se face programare.

S-au pus la punct si tehnologii care permit plati de la o persoana la alta. Este laudabil faptul ca bancile investesc in aceste tehnologii menite sa usureze sarcinile clientilor si sa ii ajute sa controleze mult mai bine banii pe care ii detin in cont.

Pandemia a adus si progresul in vietile noastre, nu numai izolare si teama.

Regret enorm oamenii care au fost victimele acestui virus feroce si toata suferinta pe care lumea a trebuit sa o indure. Nu se mai pot repara pierderile de vieti omenesti, nu se mai pot mangaia familiile indurerate. Lectia predata de pandemie a fost usturatoare, dar am invatat si lucruri pozitive, acestea fiind:

-sa acordam mai multa atentie protectiei personale.

-sa evitam aglomeratiile si iesirile inutile in oras.

-sa pretuim viata, sanatatea, familia si sa avem mai multa grija de locuinta noastra.

-sa ne folosim de internet in rezolvarea celor mai multe probleme, atunci cand este posibil acest lucru. Este in interesul nostru sa comandam produse si servicii acasa, fiindca toate acestea nu presupun deplasare si pierdere de timp. Cu alte cuvinte, de ce sa complicam lucrurile, cand le putem rezolva mult mai simplu?

Internetul reprezinta o adevarata comoara, atat prin continutul bogat de informatii, cat si prin accesul comod la magazinele online si pe site-urile furnizoriiîlor de servicii.

Evident ca si bancile sunt in pas cu timpul, fiindca nu au voie sa ramana in urma.

Nu ai timp sa mergi la cea mai apropiata sucursala a bancii, sa iti deschizi un cont? Poti deschide un cont online sau poti solicita acest serviciu printr-un apel video in care discuti cu functionarul bancii ca si cum ati fi fata in fata.

Fii la curent cu toate tehnologiile noi si citeste articolele pozitive de pe site-ul Skinit.ro si vei gasi aici resurse inepuizabile pentru a te reinventa!

Accesul este facil, iar materialele foarte valoroase si interesante.

Raspandeste vesti bune in aceasta lume suparata, fiindca pandemia a lovit-o atat de puternic! Sa ne gandim la actorii care nu mai iau de mult timp salariile intregi, la cantaretii care nu mai au solicitari si la oamenii din horeca, la marii napastuiti ai crizei economice provocate de pandemie!

Daca vor citi articolele de pe acest site, vor gasi si ei solutii de supravietuire.

By bl291g