In ziua de astazi majoritatea persoanelor doresc sa aiba un bronz frumos si uniform, pe intregul corp indiferent de sezon, fapt pentru care apeleaza la solare. In urma mai multor sedinte la un solar, acestea vor putea obtine o nuanta foarte atragatoare a pielii, de un aramiu intens, cu reflexii usoare aurii, care se aseamana in totalitate cu bronzul natural, obtinut in urma expunerii prelungite la soare. Datorita faptului ca aceeasi nuanta poate fi obtinuta oricand, indiferent de anotimp, majoritatea persoanelor opteaza intotdeauna pentru sedintele la solar.

Solarul este o masinarie foarte ingenioasa care utilizeaza razele UV, pentru a colora pielea. In urma expunerii, pielea se coloreaza intr-o nuanta foarte calda si atragatoare, iar dupa mai multe sedinte se poate ajunge la nuanta perfecta de bronz. Este important de stiut ca in cazul apelarii la serviciile unui solar Brasov, toate sedintele vor fi programate de catre personalul care are experienta in acest domeniu, pentru ca tu sa obtii bronzul perfect intr-un timp relativ scurt, fara a iti pune in pericol sanatatea. Ascultand sfaturile expertilor, vei putea evita cu succes arsurile, iar riscul de imbatranire prematura va fi diminuat considerabil.

In cazul in care te-ai decis sa apelezi la astfel de servicii, este important de stiut faptul ca exista doua tipuri de solarii, anume cele verticale si cele orizontale. Ambele tipuri de produse dispun de aceeasi tehnologie inovatoare, insa fiecare prezinta diferente pe care ar trebui sa le iei in considerare in momentul in care incepi un astfel de tratament. Pentru a fi sigur ca ai facut cea mai potrivita alegere, in acest articol iti vom prezenta diferentele intre cele doua tipuri de solarii.

Solarii verticale

Acestea sunt deseori prezentate in filme, iar in scurt timp au devenit, si in Romania, extrem de populare in randul persoanelor cu un stil de viata activ. In momentul in care este utilizat solarul, vei sta in picioare, avand posibilitatea de a te misca, astfel incat sa poti sta intr-o pozitie cat mai confortabila. Mai mult, interiorul unui astfel de solar este mult mai spatios, comparativ cu cel al unui solar orizontal. Asadar, daca nu iti plac spatiile mici, te vei simti mult mai relaxata intr-un astfel de solar.

In ceea ce priveste tehnologia folosita in cazul unui astfel de solar, este important de stiut ca diferenta intre solarul orizontal si cel vertical este reprezentata de modul de functionare al tuburilor care emit raze UV (anume UVA si UVB). De cele mai multe ori, acestea nu sunt foarte puternice, insa in interiorul aparatului exista elemente care reflecteaza si amplifica lumina. Astfel, folosind un solar vertical vei avea posibilitatea de a obtine un bronz mult mai intens in zona pieptului, a spatelui si a bratelor. Mai mult, la finalul sedintei vei descoperi ca te-ai bronzat fara pete.

Solarul orizontal

Acest aparat este intotdeauna alegerea persoanelor care doresc sa se relaxeze in timpul unei astfel de sedinte, care reprezinta mereu un moment de rasfat. De cele mai multe ori, un solar orizontal pune la dispozitie destul de mult spatiu, astfel incat sa te poti intinde si sa stai relaxata pe intreaga durata a sedintei. Totusi, solarul orizontal nu este la fel de eficient precum cel vertical, din cauza faptului ca, prin pozitia aleasa, se creaza anumite puncte de presiune, lucru care duce la o bronzare neuniforma, cu pete.

Astfel, anumite parti ale corpului tau vor avea un bronz mult mai puternice, comparativ cu altele. Cu toate acestea, solarul este potrivit pentru bronzarea zonelor inferioare, precum picioarele, fesele, si abdomenul. Acestea se vor colora in scurt timp intr-o nuanta foarte placuta, asemanatoare cuprului.

 

By Minune