flori online Bucurestiflori online Bucuresti

Obiceiul de a darui flori nu se va demoda niciodata. Iar daca vrei sa ii conferi acestui gest mai multa originalitate, poti face o comanda de flori online Bucuresti, serviciu pus la dispozitie de Florandes – florarie online Bucuresti. De exemplu, poti sa le oferi nu la buchet sau intr-un cosulet, cum s-ar astepta oricine, ci in cutii frumos decorate.

Iata care sunt cele mai interesante cutii, in functie de semnificatia culorilor.

Rosu ca pasiunea, negru ca pacatul, cu un strop de… puritate

Trandafirii rosii reprezinta cea mai buna metoda pentru exprimarea unei iubiri pasionale. Vrei sa ii arati ca o iubesti cu o intensitate pe care ea nu si-a imaginat-o pana acum? Ca ai fi gata sa faci orice pentru ea, asemenea unui cavaler de pe vremuri?

Atunci, poti sa ii faci cadou, printr-o comanda de flori online Bucuresti, cutia de culoare neagra, cu 23 de trandafiri rosii. Nuanta lor deosebita este scoasa in evidenta de o cupa alba de orhidee phalaenopsis, inclusa de asemenea in buchet. Efectul de culoare astfel obtinut este impresionant, prin urmare inima niciunei femei nu va putea sa ramana rece, atunci cand il primeste.

O pata de soare si caldura in intunericul iernii

Galbenul este una dintre cele mai puternice si mai calde culori. Atunci cand i se cere sa deseneze soarele, orice copil il va face galben, inconjurat de raze stralucitoare. La randul lor, florile galbene evoca lumina si caldura acestui astru.

Prin urmare, ele reprezinta cadoul cel mai potrivit pe durata lunilor de toamna si iarna, cand zilele sunt scurte, iar soarele e deseori acoperit de nori. Stropul de lumina si de optimism solar adus de cei 23 de trandafiri galbeni, asezati frumos intr-o cutie deschisa la culoare, va insenina sufletul oricui ii primeste, prin intermediul unei comenzi de flori online Bucuresti.

flori online Bucuresti
flori online Bucuresti

Verde, pentru iubiri aflate la inceput

Verdele este culoarea prospetimii si a inceputurilor. Verzi sunt mugurii, firele de iarba si florile crude, care inca nu au inflorit. Acesti trandafiri cu totul speciali sunt verzi chiar si la maturitate, motiv pentru care se numara printre cele mai populare flori din Ecuador.

Cutia cu 17 trandafiri verzi este potrivita pentru toti cei care se afla la inceputul unei relatii si vor sa transmita un mesaj de speranta, optimism si incredere in viitor. Este cadoul potrivit daca tocmai i-ai spus ca o iubesti. Reprezinta o buna alegere si daca abia ati iesit la prima intalnire, iar acum vrei sa ii arati, apeland la un serviciu de flori online Bucuresti, cat de mult o apreciezi.

Roz, culoarea pentru cei care si-au pastrat sufletul de copil

Daca intri in raionul pentru fetite al oricarui magazin de haine, vei descoperi ca mai mult de jumatate dintre acestea sunt roz sau contin macar un element de aceasta culoare. La fel stau lucrurile si la raionul de papusi din magazinele de jucarii, iar asta nu e deloc intamplator.

Rozul este culoarea delicatetei, potrivita pentru cei care si-au pastrat sufletul de copil. Cutia cu 21 de trandafiri roz este potrivita pentru sufletele frumoase, care inca iubesc povestile cu zane si cred ca toti oamenii sunt, in esenta, buni. Poti face o comanda de flori online Bucuresti si, prin acest cadou, vei face fericita o fiinta deosebita!

By Andreea