Aleg mezelurile Fox datorita calitatii lor si  urmaresc aceasta firma tot timpul. Ultima data am cumparat sunca din piept de curcan ambalata in vid de la acesti producatori si simteam cum se topeste in gura de buna ce era.

Nu era plina de grasime sau de apa, cum mai mancasem de la alti producatori, ci se simtea ca este facuta din cea mai buna carne de curcan.

Am devenit dependenta de sunca lor si am incercat si sunca din piept de pui, fiindca nu imi place carnea de porc.

Cand am auzit ca acesti producatori exigenti de mezeluri fac parte din portofoliu clienti rafturi  de la Storeexpert.ro mi-am dat seama imediat ca rafturile trebuie sa fie neaparat de calitate premium, altfel nu ar fi colaborat cu acesti furnizori de ambalaje. Fox reprezinta girul calitatii produselor proprii, dar si ale colaboratorilor.

Orange sau cu alte cuvinte: un alt client de prestigiu care foloseste rafturi produse de Storeexpert.ro si o alta dovada a calitatii acestora.

Pe rafturile metalice speciale si elegante sunt expuse telefoane inteligente enorm de scumpe, baterii externe, casti si alte accesorii fragile. Marfa de la orice reprezentanta Orange ajunge in mod sigur la valoarea de zeci de mii de euro.

Cu siguranta ca Orange nu ar risca sa aseze marfa asa de scumpa si de buna pe rafturi subrede care risca sa cada la orice soc!

Dar daca va spun ca si Mobexpert isi comanda rafturile de la ei, sper ca ati inteles ca aceste spatii de depozitare sunt potrivite si pentru produse usoare si pentru produse grele si pentru marfa rezistenta, dar si pentru cea extrem de fragila, fiindca sistemul de rafturi este sigur.

Un producator de mobila renumit in tara are in depozitele sale cutii de carton cu piese ce compun paturi, mese, biblioteci si dressinguri. In alte cutii mai mici sunt suruburile si schitele dupa care vor fi asamblate piesele de mobilier. Lemnul nu este deloc indicat sa fie asezat in spatii intunecoase si umede, ci in depozite uscate, pe rafturile metalice comandate de la Storeexpert.ro.

Peugeot sau renumitul producator de autoturisme i-a ales tot pe ei sa se ocupe de depozite in care sa monteze rafturi metalice trainice.

Se intelege ca pe acestea sunt puse in ordine piese auto, anvelope, geamuri laterale si parbrize, tavi pentru portbagal si kendere.

Depozitele acestui producator de automobile este asemenea unei fabrici, avand pe stoc fiecare piesa componenta a tuturor modelelor de Peugeot care se afla pe piata in acest moment.

Fox-mezeluri, Orange-telefonie mobila, Peugeot-autoturisme foarte bune, acestea sunt nume de marca din portofoliul Storeexpert, iar parteneriatul va fi de lunga durata, fiindca nu vor intra niciodata in faliment.

Oamenii au nevoie de mancare, sa comunice si sa isi asigure mobilitatea. Daca adaugam la lista si Pan Food intelegem ca acest magazin de rafturi va avea mereu comenzi uriase, fiindca toate aceste firme sau companii isi deschid sucursale, reprezentante si magazine in toata tara. Si Ford a ales rafturi metalice de la ei.

De ce au un portofoliu atat de bogat, fiindca alaturi de nume cunoscute ale economiei autohtone si mondiale, exista si o multime de clienti necunoscuti, adica proprietarii de magazine mici cu de toate de la coltul strazii?

Ele au supravietuit in timpul pandemiei, fiindca omul care avea nevoie de o paine, de o sticla de apa, de legume si fructe sau de cafea si tigari de la cel mai apropiat magazin si le cumpara.

De ce Storeexpert are un palmares asa de bogat?

  1. Fiindca pe langa rafturile de calitate premiu ofera si o serie de servicii indispensabile, cum ar fi: proiectarea spatiilor de depozitare ca sa se utilizeze eficient fiecare centimetru patrat de loc, masuratorile exacte, aducerea rafturilor la adresa indicata, montajul lor, iar la cerere inspectii, reparatii si mentenanta.
  2. Datorita sistemelor variate de depozitare si informatiilor corecte si complete pe care le ofera despre fiecare tip de raft in parte. Exista sisteme de rafturi printre care se poate lucra cu motostivuitorul si pe o parte si pe cealalta. De pilda un utilaj poate aduce marfa din hala de productie, in timp ce altul poate prelua marfa asezata pe raft si o duce la camioanele care asteapta sa fie incarcate, sa asigure aprovizionarea.
  3. Datorita sistemului diferit de plata. Rafturile pot fi platite integral, la livrare sau dupa montaj, dar pot fi luate si in leasing, cand cumparatorul are probleme financiare.
  4. Preturi pentru toate buzunarele. Exista rafturi noi cu pret rezonabil si rafturi second-hand, cu nimic mai prejos decat primele, la preturi mai mici. Storeexpert ofera logistica necesara relocarii, in cazul in care firma sau compania ta este obligata sa faca aceasta schimbare si se implica alaturi de clientii sai pana la sfarsitul operatiunii.
  5. Rafturile pot fi insotite de utilaje care asigura depozitarea mecanizata a produselor. Storeexpert.ro are in stoc si transpalete manuale si electrice, motostivuitoare si generatoare.
  6. Rafturi potrivite fiecarei afaceri: atat pentru marfuri mici si usoare, cat si rafturi metalice pentru depozitele de materiale de constructie, lungi si grele multe dintre ele.

In concluzie, nu mai sta pe ganduri si intra in randul clientilor Storeexpert.ro si nu vei regreta, fiindca vei obtine:

-spatii eficiente de depozitare

-un partener de nadejde si foarte priceput care la nevoie repara, monteaza, proiecteaza, intretine rafturi, dar ajuta firmele sa isi mute sediile, cand acest lucru se impune.

-produse de calitate exceptionala la preturi foarte mici.

Rafturile metalice sunt peste tot: in magazine, depozite, malluri si pivnite, iar numele Storeexpert.ro se leaga de calitatea lor si de numele unor clienti seriosi care i-au ales.

By bl291g