frigider bauturifrigider bauturi

In domeniul HoReCa, conditiile meteo si caracteristicile diferitelor anotimpuri au o mare influenta asupra fluxului de clienti. Prin urmare, patronii si administratorii unui restaurant sau bar, ai unei cofetarii sau cafenele se pregatesc din timp pentru fiecare sezon, achizitionand echipamentele potrivite.

In sezonul estival, creste foarte mult importanta unui frigider pentru bauturi, disponibil si in oferta Fresco Expert, spre exemplu. Acest produs indeplineste trei functii esentiale. Pe de o parte, permite pastrarea fiecarui tip de bautura la temperatura recomandata pentru servire, astfel incat clientii vor fi deplin satisfacuti de gustul licorilor comandate.

Pe de alta parte, tocmai datorita asigurarii temperaturii ideale, toate produsele isi vor pastra calitatile pana la finalul termenului de valabilitate, reducandu-se orice risc de alterare. In al treilea rand, indeplineste si o functie estetica, permitand aranjarea si expunerea produselor intr-un mod care va amplifica setea clientilor.

Principalele caracteristici ale unui frigider bauturi

Dupa cum le spune si numele, principala functie pentru care sunt create aceste echipamente consta in pastrarea bauturilor la temperatura ideala pentru servire. Din acest punct de vedere, exista o serie de diferente intre produse, de care este recomandat sa tineti cont, la cumparare.

Un frigider pentru bar, de exemplu, are o temperatura de lucru cuprinsa intre minus 1 si plus 10 grade Celsius. Temperatura de lucru a unui modul bar refrigerat variaza intre minus 2 si plus 8 grade Celsius. Exista inclusiv diferite variante de vitrina de vinuri refrigerata, cu racire ventilata si temperaturi intre plus 5 si plus 20 de grade Celsius.

Capacitatea de depozitare a unui frigider de bauturi reprezinta un alt criteriu esential. In functie de fluxul de clienti si de necesitatile de depozitare ale fiecarei firme, pot fi alese produse cu capacitatea cuprinsa intre 133 si 680 de litri.

Direct proportionale cu capacitatea de depozitare sunt si dimensiunile, de asemenea importante, deoarece trebuie cunoscuta din timp suprafata pe care o va ocupa un frigider bauturi si modul in care se va integra in decor. Echipamentele mai mici au greutatea de 48 de kilograme, lungime de 600 de milimetri, latime de 520 de milimetri si inaltime de 900 de milimetri. Cele mai mari cantaresc 80 de kilograme, au lungimea de 1 350 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri.

Cele mai apreciate modele de frigider pentru bauturi

Unul dintre echipamentele care se bucura de aprecierea utilizatorilor este produs de firma germana Virtus Group GmbH, cu capacitatea de 201 litri. Este un frigider pentru bar dotat cu doua usi de sticla glisante si cu temperatura de lucru cuprinsa intre minus 1 si plus 10 grade Celsius. Are greutatea neta de 58 de kilograme, lungimea de 900 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri. Poate fi cumparat la pretul de 3 079 de lei plus TVA.

Un alt produs recomandat este un modul bar refrigerat cu 3 usi si capacitatea de 500 de litri, cu temperatura de lucru cuprinsa intre minus 2 si plus 8 grade Celsius. Are greutatea de 160 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 1 940 de milimetri, latime de 550 de milimetri si inaltime de 950 de milimetri. Pretul este de 7 593 de lei plus TVA.

Studiati oferta magazinului online Fresco Expert si veti gasi modelul de frigider de bauturi ideal pentru firma pe care o conduceti sau o administrati! Astfel, vara va deveni un anotimp in care va veti bucura de un flux sporit de clienti si de profit pe masura!

By Andreea