bong

Bongul este un dispozitiv de filtrare folosit pentru a experimenta fumatul, intr-un mod mai placut. Acestea sunt folosite in intreaga lume ca o metoda alternativa la tigari sau la alte dispozitive pentru inhalat. Ceea ce este, insa, mai putin cunoscut despre astfel de produse este faptul ca acestea au fost folosite de secole intregi in regiunile africane si asiatice. Fabricat din bambus, acest dispozitiv de fumat era folosit pentru inhalarea de tutun si amestecuri din plante.

In prezent, bongul este folosit de foarte multi fumatori care isi doresc sa cunoasca metode aparte de relaxare si de experiente inedite de fumat. Daca iti doresti sa experimentezi si tu astfel de momente zen, trebuie sa te asiguri ca investesti intr-un produs de calitate, care sa fie potrivit nevoilor si dorintelor tale. Un astfel de dispozitiv poti gasi in oferta magazinului online LegalizeIt, unde specialistii iti pun la dispozitie o gama variata de produse realizate din cele mai bune materiale.

De ce sa investesti intr-un astfel de produs?

Daca esti fumator, trebuie sa incerci, macar o data in viata, sa fumezi cu ajutorul unui bong. O astfel de experienta este diferita fata de fumatul clasic si este considerata, de catre cei mai multi, superioara acestuia. Bongurile aduc o multime de beneficii fumatului. In primul rand, inca de la prima interactiune, vei observa ca fumul este mai fin si mai rece, iar acesta se numara printre cele mai apreciate avantaje ale dispozitivului.

In comparatie cu o tigara, unde fumul este fierbinte, inecacios, iti irita gatul si caile respiratorii, acest produs ofera o experienta mai rafinata, caci, daca este folosit corespunzator, acest dispozitiv nu provoaca tuse sau alte disconforturi de acest fel. Acest detaliu face ca un astfel de produs sa fie iubit atat de catre incepatorii din acest domeniu, cat si de catre cei mai avansati.

Un alt avantaj de care vei beneficia, in cazul in care te hotarasti sa experimentezi fumatul la bong, este faptul ca acesta este usor de folosit, in comparatie cu o tigara pe care trebuie sa o rulezi. Compus din 5 parti care functioneaza ca un tot unitar, dispozitivul face ca toata experienta sa fie lipsita de impedimente.

bong

Acesta este format dintr-un bol, partea care se umple cu tutun si se aprinde cu bricheta, un carburator, care, atunci cand este deschis, iti permite sa inhalezi tot fumul din compartimentul principal. Downstem-ul este o alta componenta, un tub de mici dimensiuni care permite fumului sa circule, baza este situata in partea inferioara si stoarce apa prin care este filtrat fumul, iar tubul este ultima sectiune, in care se acumuleaza fumul filtrat prin apa.

Un alt mare beneficiu al acestui produs pentru experiente unice de fumat il reprezinta faptul ca este rezistent in timp, daca il intretii corespunzator. Te poti bucura de momentele placute de fumat timp indelungat, daca schimbi apa din baza dupa fiecare utilizare si daca vei curata, din cand in cand, componentele mentionate in acest articol.

Traieste experiente unice de relaxare, care sa te ajute sa evadezi din stresul vietii cotidiene si comanda chiar acum un bong de calitate din oferta Legalizeit.ro!

 

By Andreea