Saptamana trecuta m-a sunat cea mai buna amica sa imi spuna necazul prin care trece ea si familia ei. Si-au luat o casa noua cu etaj situata intr-o zona de vis si au chemat mesterii sa o zugraveasca. Dupa ce echipa a terminat si si-a primit banii pe lucrare, tavanul din sufrageria de la etaj a cazut.

Momentul era cat se poate de nefericit, fiindca si parchetul alb-lucios abia fusese montat. Casa arata ca un dezastru, fiindca m-am dus sa ii ajut putin, dar ne-am declarat pe loc invinsi.

Ce puteau sa faca doua doamne in lupta cu molozul, cu rigipsul decat sa caute servicii de curatenie Bucuresti?

Stateam in bucatarie la o cafea, cand amandoua am spus in acelasi timp:

-Dragut nume Helppy si faina deviza lor!

Imi plac oamenii gata sa ajute mereu, care fac cele mai grele munci cu zambetul pe buze. Asa sunt salariatii firmei ce asigura curatenie la domiciliu si se pot ocupa cu aceeasi pricepere si cu acelasi entuziasm si de:

-curatarea perfecta a gradinii, fiindca vine acum vremea rea si vegetatia uscata trebuie stransa. Vantul umple curtea de frunze, de aceea pentru mentinerea curateniei, echipa de la Helppy.ro trebuie sa vina de mai multe ori toamna, deoarece frunzele cad pe rand din pomi.

-zugravit si vopsit usi, obiecte din lemn sau metal

-desfundat toalete si reparat toalete si instalatii sanitare

-punerea in functiune a masinilor de spalat, a frigiderelor.

Da, teoretic ne placea totul, inclusiv evaluarile clientilor, mai ramanea proba practica.

-Ma tem sa nu ma amane zile la rand, apoi sa traga de timp, fiindca dorim sa ne mutam in casa in toamna aceasta, mi-a spus Stefania.

Am fost langa ea cand a facut programarea si as fi vrut sa stiu daca sunt oameni de cuvant si daca lucreaza bine, fiindca si eu aveam nevoie de serviciile lor.

Saptamana acesta am fost invitata din nou la prietena mea. M-a asteptat cu zambetul pe buze, iar eu am dus un cadou de „casa noua”. Locuinta era de nerecunoscut, iar gradina fara uscaturi. Crizantemele fusesera asa de bine ingrijite, incat tufele lor multicolore, mirosind a toamna, erau pline de flori.

Totul arata impecabil.

-Au terminat in cateva zile si te rog sa imi spui, daca simti vreun miros tare de lac sau de var sau de la substantele cu care au curatat pardoseala?

-Miroase a curat si a proaspta, atat, am spus plina de incantare!

Oamenii aceia facusera minuni si trebuia sa vina neaparat si in casa mea, fiindca nu mai am timp de curatenia generala de toamna.

Geamurile straluceau si imi puteam aranja parul in ele, peretii erau varuiti in nuante pastelate ca in reviste, niciun fir de praf nu era de gasit in casa.

Am dat cu degetul in locuri inaccesibile, dar degetul a ramas la fel de curat si cand l-am trecut pe spatiul din spatele bibliotecii sau pe pervaz.

Helppy.ro ajuta oamenii si in acest mod au mereu clienti multi si incaseaza salarii bune, care sa le rasplateasca munca de calitate premium.

Maine vor veni la mine si prevad ca parteneriatul va dura zeci de ani!

By bl291g