Fiecare floare are o semnificație specifică și asta o face să fie acea floare, floarea perfectă pentru o anumită lună. Iată un scurt ghid pentru a vă ajuta să găsiți toate detaliile necesare despre flori pentru diferite luni. Găsiți-le aici…

Ianuarie – Garoafe

Semnificație – Dragoste și fascinație (în general)

Garoafa este floarea aniversară pentru luna ianuarie. Diferite culori de garoafe au semnificații diferite și se pot oferi garoafe de culori diferite unei persoane născute în ianuarie, în funcție de relație.

Februarie – violet

Semnificație – Fidelitate și castitate

Violetul este floarea de ziua de naștere pentru luna februarie și diferite culori de flori violete au semnificații diferite. Se poate alege o anumită floare colorată pentru a o oferi celor dragi în funcție de sentimentele pe care se dorește să le împărtășească cu destinatarul. Această floare începe să înflorească în luna februarie și se oprește din creștere în luna aprilie.

Martie – jonquil (narcisa sau narcisa)

Semnificație – Prietenie și fericire domestică

Jonquil este floarea aniversară pentru luna martie, iar semnificația care se ascunde în spatele ei este că spune: „Tu ești îngerul meu”. Floarea este disponibilă în culori care includ alb, galben și portocaliu și înflorește în luna mai și februarie.

Aprilie – mazărea dulce

Semnificație – Plăcere fericită sau rămas bun

Mazăre dulce este floarea de ziua de naștere pentru luna aprilie, iar semnificația pe care o ascunde în spatele ei este că îi spune destinatarului: „Mulțumesc pentru timpul minunat”. Floarea de naștere a lunii aprilie este mazărea dulce, care înseamnă la revedere sau plăcere fericită. Mazărea dulce are și ea un mesaj ascuns care este acela de a mulțumi pentru timpul minunat petrecut. Aceste flori sunt disponibile în diferite culori.

Mai – Crinul din vale

Semnificație – Dulceață și umilință

Nufărul din vale este floarea aniversară a lunii mai, iar mesajul ascuns pe care îl transmite destinatarului de la capăt este: „Tu îmi completezi viața”. Această floare se găsește în culoarea albă.

Iunie – Trandafir

Semnificație – Iubire și frumusețe

Trandafirul este floarea aniversară pentru luna iunie, iar mesajul ascuns pe care îl transmite destinatarului în funcție de culoarea sa. În timp ce un trandafir roșu spune „Te iubesc”, trandafirul alb reprezintă: „Sunt demn pentru tine” și, în mod similar, diferiți trandafiri au diferite semnificații asociate cu el.

Iulie – Larkspur

Semnificație- Un atașament arzător și cu inima deschisă

Larkspur este floarea zilei de naștere pentru luna iulie și această floare este disponibilă în diferite culori. Mesajul pe care îl transmite destinatarului este în concordanță cu culoarea florii.

August – Gladiolus

Semnificație – Caracter puternic și sinceritate

Gladiolus este floarea de ziua de naștere pentru luna august, iar semnificația ascunsă asociată cu aceasta este „Dragoste la prima vedere”. Diferitele culori în care sunt disponibile aceste flori sunt: roz, roșu, alb, galben și portocaliu.

Septembrie – Aster

Semnificație – Înțelepciune, dragoste și credință

Asterul este floarea aniversară pentru luna septembrie și prezintă mesajul ascuns că: „Ai grijă de tine pentru mine”. Floarea este disponibilă în diferite culori care `include roz, alb, roșu, lila și mov.

Octombrie – Gălbenele

Semnificație – Simpatie și tristețe

Floarea de ziua de naștere pentru luna octombrie și mesajul pe care îl transmite în secret destinatarului este acela că, „Gândurile mele sunt mereu cu tine”. Florile de gălbenele sunt în general disponibile în două culori, portocaliu și galben.

Noiembrie – crizantema

Semnificație – Veselie și iubire

Floarea aniversară pentru luna noiembrie este crizantema, iar mesajul pe care îl transmite în secret este „Ești un Prieten minunat”. Floarea este disponibilă în diferite culori care includ galben, roz, roșu, portocaliu, alb și mov.

Decembrie – Narcisa

Semnificație – Fidelitate, modestie și respect

Florile de ziua de naștere pentru luna decembrie sunt Narcissus, iar mesajul ascuns pentru este: „Ești singurul”. Este disponibil în diferite culori care includ galben, portocaliu și alb.

Așadar, acestea sunt ideile de flori de ziua de naștere în funcție de luna de naștere. Oamenii pot alege să ofere flori cadou în funcție de lună și să transmită acele sentimente speciale ale inimii.

 

By Minune