vestiar metalicvestiar metalic

Un subiect foarte des neglijat de catre persoanele care isi amenajeaza locuinta sau care isi cauta un loc in care sa stea este reprezentat de spatiile de depozitare. Acestea trebuie sa fie generoase si versatile, pentru a putea gazdui in siguranta toate obiectele care trebuie depozitate. Este remarcabil cat de multe lucruri poate sa detina un om, fara ca el sa fie constient de cantitatea de bunuri pe care trebuie sa o depoziteze.

 

Acelasi lucru este valabil si in cazul sediilor afacerilor sau salilor de fitness. Spatiile de depozitare sunt foarte importante pentru o buna organizare a activitatii, precum si pentru mentienrea unui grad ridicat de satisfactie in randul angajatilor sau al clientilor. Daca vrei sa te asiguri ca garantezi mereu spatii de depozitare sigure si generoase, este foarte bine sa te orientezi catre un vestiar metalic cu usi Z de la www.viamond.ro. Iata cum poate fi acesta folosit!

 

Vestiar metalic cu usi Z: ce este si ce ofera?

 

Un astfel de corp din metal este conceput in asa fel incat sa garanteze un spatiu cat mai generos de depozitare, in care sa poata fi pastrate obiecte de diferite feluri. Materialele si tehnicile utilizate pentru obtinerea unui vestiar metalic cu usi Z sunt cu totul si cu totul deosebite si sunt menite sa protejeze obiectele depozitate, dar si sa ofere posibilitatea unei organizari exemplare.

 

In acest sens, vestiarele sunt fabricate din tabla groasa de 0,7 mm si vopsite in camp electrostatic. Usile sunt ranforsate cu profil metalic pe interior, ceea ce le confera tarie si un caracter robust. Totodata, ele dispun de fante de aerisire, pentru ca interiorul vestiarului sa fie mereu bine aerisit. In plus, usile dispun si de incuietoare cu cheie.

 

Aceste elemente sunt menite sa garanteze siguranta obiectelor depozitate. Un alt element care conteaza este ergonomia. Un vestiar metalic cu usi Z nu doar ca are dimensiuni care il fac sa fie usor de pozitionat in orice incapere, ci ofera si un spatiu interior foarte convenabil, in fiecare dintre cusetele de care dispune. Forma de L a fiecarei cusete permite pastrarea mai multor tipuri de bunuri. Vestiarul poate fi folosit pentru:

 

  • depozitarea hainelor – fiecare cuseta dintr-un astfel de vestiar este dotata cu bara de umerase. Bara poate fi utilizata pentru a agata de ea umerase cu camasi, halate, tricouri sau orice alt element de acest gen, parte din uniformele de lucru. In zona inferioara umeraselor, pot fi depozitati pantaloni si alte accesorii care se impaturesc;
  • depozitarea ustensilelor de lucru – fiind vorba despre un corp metalic, acesta rezista foarte bine presiunii si poate garanta pastrarea in siguranta a sculelor necesare activitatii. Tocmai de aceea, el poate fi utilizat in spatii precum laboratoarele farmaceutice, chimice, precum si in diverse ateliere.
  • depozitarea materiilor prime – faptul ca vestiarul este rezistent la incendii si dispune de fante de aerisire permite si pastrarea in siguranta a unor materii prime utilizate in diverse procese de productie sau decorare. Poate fi vorba despre vopsea, uleiuri sau orice alte substante pot fi pastrate intr-un astfel de domeniu.

 

Acestea sunt doar cateva dintre variantele de utilizare pe care ti le ofera un vestiar metalic cu usi Z. Acceseaza Viamond.ro si descopera o gama variata de astfel de spatii de depozitare, din care poti alege exact optiunea de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati activitatea de zi cu zi!

By Andreea