Să ai un apartament care arată și se simte ca acasă poate fi dificil atunci când banii sunt puțini. Din fericire, cu puțină creativitate și câteva abilități de bricolaj, este posibil.

Să ai un apartament care arată și se simte ca acasă poate fi dificil atunci când banii sunt puțini. Din fericire, cu puțină creativitate și câteva abilități de bricolaj, este posibil să vă transformați complet apartamentul în ceva special fără eforturi financiare mari. Iată câteva idei moderne pentru a vă ajuta să vă transformați apartamentul cu un buget redus.

Una dintre cele mai simple modalități de a înfrumuseța un dormitor sau o cameră de zi este adăugarea de artă. Nu trebuie să cheltuiți o avere nici pe piese de designer; există o mulțime de opțiuni gratuite și ieftine disponibile online, cum ar fi printuri de pe site-uri precum Etsy sau chiar imagini găsite pe Pinterest pe care le puteți descărca și înrăma singuri.

O altă modalitate grozavă de a adăuga caracter spațiului tău este cu ajutorul textilelor. Investiția în lenjerii de pat, perdele, covoare și perne de calitate va face instantaneu ca orice cameră să se simtă mai primitoare și mai primitoare, fără să vă aruncați în aer bugetul. Dacă vreți să economisiți și mai mulți bani, de ce să nu dați dovadă de creativitate cu vopsirea sau vopsirea țesăturilor? Cu doar câteva materiale puteți crea piese unice care par să fi costat mult mai mult decât au costat de fapt.

Pentru a conferi un aer de rafinament interioarelor dvs. încercați să încorporați în designul general accesorii realizate din materiale naturale, cum ar fi lemnul, piatra, sticla sau ceramica. Deși acest lucru ar putea părea descurajant dacă aveți un buget restrâns, nu trebuie să fie costisitor – căutați obiecte de epocă la târgurile de vechituri, refolosiți obiecte din casă sau căutați chilipiruri online. Adăugarea unor lucruri precum tăvi și platouri de servire va da un impuls instantaneu oricărei încăperi, oferind în același timp și câteva soluții valoroase de depozitare!

Când vine vorba de mobilă, există o mulțime de moduri în care puteți economisi și bani. Site-uri precum eBay oferă oferte excelente pentru piese second-hand care mai au încă multă viață în ele – asigurați-vă doar că verificați totul cu atenție înainte de a cumpăra, astfel încât să știți exact în ce stare se află! Dacă acestea nu sunt o opțiune, atunci de ce nu încercați să reciclați mobila veche? Cu doar câteva unelte de bază și vopsele/straturi de bază, puteți da o nouă viață unor scaune, mese sau dulapuri obosite – totul fără a cheltui prea mulți bani! Și, dacă totul eșuează, mergeți la IKEA, unde de obicei există o mulțime de opțiuni accesibile, indiferent de stilul de decorare pe care îl doriți.

În cele din urmă, iluminatul joacă un rol imens în a face orice cameră să se simtă specială – mai ales dacă spațiul este limitat. Instalarea de benzi de lumini LED în spatele mobilierului va proiecta umbre frumoase pe pereți, economisind în același timp costurile de energie – perfect pentru apartamentele care nu au suficientă lumină naturală care intră prin ferestrele lor în timpul zilei! Alternativ, agățați piesele statement între rafturi sau în jurul ușilor pentru un plus de dramatism și atmosferă – asigurați-vă doar că orice tip de iluminat pe care îl alegeți se încadrează mai întâi în bugetul dvs. general!

În general, transformarea apartamentului dvs. în ceva special nu trebuie să însemne neapărat să cheltuiți mulți bani (sau timp). Tot ce trebuie este să fii creativ în ceea ce privește combinațiile de culori, materialele și accesoriile – plus să ai răbdare atunci când dai de urma cumpărăturilor de ocazie! Urmând aceste sfaturi simple, ar trebui să fie destul de ușor să creați un spațiu cu aspect modern, care nu va sparge banca, dar care vă va oferi ani de zile confort și plăcere, indiferent de situație

By Minune