implant mamar turcia

Un tip deosebit de operatie din chirurgia estetica este si operatia de insertie a unui implant mamar prin care se urmareste obtinerea unor sani mai mari si mai fermi, mai bine definiti. Operatia in sine nu e dificila, dar presupune anestezie generala, insertii la nivelul sanilor, introducerea implanturilor si suturi pentru a inchide insertiii chirurgicale.

Orice operatie are trei etape. Inainte de operatie se fac analize, se cauta cele mai bune metode de interventie si se stabilesc strategii de aplica in sala de operatii. In timpul operatiei se realizeaza efectiv interventia chirurgicala cu maxima atentie si se obtin rezultatele dorite de pacienti.

Poate cea mai importanta etapa a operatiilor este cea de dupa interventii, cand are loc recuperarea. Recuperarile pot fi mai rapide sau mai anevoioase, depinde mult de ce operatie se efectueaza si de complexitatea sa.

Recuperare implant mamar        

 

Dupa o astfel de operatie urmeaza faza de recuperare, care e mai scurta decat in urma cu 10-20 de ani. Recuperarea in urma implanturilor mamare este destul de simpla, nu sunt probleme mari care apar.

La o zi dupa implant se va resimti presiune la nivelul sanilor, dupa doua zile durerile si starea de jena se vor atenua. La cateva saptamani, patru de obicei, dupa interventie durerile nu vor mai fi si pacientele pot sa isi reia ritmul obisnuit de pana in operatie.

Dupa o saptamana de la operatie nu se va face efort fizic deloc, nu se va conduce, nu se va merge la sala pentru exercitii fizice. Trei luni nu se va dormi pe burta, la o luna de la implant nu se vor ridica greutati foarte mari si nici nu se va exagera cu efortul fizic care pune in miscare musculatura din zona respectiva.

Durerile in zona mameloanelor vor persista cateva saptamani si sanii sunt mai sensibili, dar toate aceste senzatii vor disparea treptat. Se va observa si pozitionarea mai ridicata a sanilor, pozitia normala a sanilor va fi una fireasca doar dupa doua sau trei luni, cand si urmele lasate de operatie vor disparea.

Bustiere implant mamar

Procesul de vindecare si recuperarea mai rapida vor fi accelerate cu ajutorul unor bustiere implant mamar. Bustierele au rol de sustinere si de suport, cicatrizarea este mai eficienta si se asigura o protectie excelenta a zonei unde a avut loc implantul. De regula se poarta bustierele sub haine, materialele din care sunt facute sunt prietenoase cu pielea, sutienul este inlocuit de bustiere.

O luna e obligatoriu sa fie purtate aceste bustiere, 24 din 24 vreme de doua saptamani cel putin, pentru sanse mai mari de recuperare rapida si fara complicatii.

Sanii nu vor mai fi asa de umflati dupa operatie cu aceste bustiere speciale purtate corect, materialele sunt flexibile si se adapteaza la forma bustului, ofera compresie si confort. In functie de presiunea pe care vrei sa o pui pe zona operata poti alege bustiere mai mici sau mai mari, dar nu trebuie sa aiba cusaturi si alte elemente care pot spori senzatia de disconfort.

Clinica Ensar Duman are pregatite pachete de turism medical pentru pacientele care vor implanturi pentru marirea sanilor, in pachete sunt incluse toate serviciile medicale de top, traducere, suport permanent, chiar si bilete de avion sau cazare la preturi bune.

Ensar Duman pune la punct toate detaliile plecarii din tara, ai sansa sa vizitezi Instanbulul dupa operatie si sa ai si sani mai mari si mai frumosi la preturi excelente, cu pana la 50% mai mici in comparatie cu cele solicitate in Romania. Recuperarea e mai rapida in strainatate pentru ca si procedurile sunt de calitate si medicii stiu ce sa faca pentru a reduce perioada in care pacientul se recupereaza dupa operatii.

By revnco