Domeniul imobiliar a reprezentat dintotdeauna un domeniu cu enorm de mare potential pe plan financiar, aspect ce s-a demonstrat de-a lungul timpului prin faptul ca an de an se genereaza profituri colosale. Acest lucru a avut un impact semnificativ asupra societatii romanesti, ceea ce a determinat aparitia unui val considerabil de investitori imobiliari care, s-au gasit in postura in care au nevoie de ajutor in tot ceea ce presupune activarea pe aceasta piata, pe cat de profitabila, pe atat de riscanta.

Invest Point este tocmai partenerul de care au nevoie in acest punct, deoarece detinem o echipa specialiazata in cosultanta imobiliara, care este intr-un proces permanent de dezvoltare si perfectionare. Acest lucru se reflecta in faptul ca suntem mereu la curent cu situatia pietei la momentul actual, avem in vedere trenduri si tendinte si putem astfel oferi servicii personalizate pentru fiecare client, care sa duca la rezultatele scontate.

Oferim toata gama de servicii aferente sferei imobiliare

Invest Point este o companie ce doreste sa puna la dispozitia partenerilor sai cele mai bune servicii de consultanta in investitii imobiliare si studii de fezabilitate. Mai exact, echipa noastra de specialisti este instruita in directia in care sa va ofere toate studiile si evaluarile de care aveti nevoie in vederea gestionarii cat mai eficiente a bugetelor de care dispuneti. Asadar, serviciile de consiliere imobiliara presupun ca investitorul sa primeasca toate informatiile esentiale de care are nevoie inainte de a se angaja intr-o investitie majora. Echipa noastra va realiza toate studiile necesare in vederea stabilirii gradului de rentabilitate pe care il detine o anumita proprietate. Acest lucru il va ajuta sa evite asumarea de riscuri mult prea mari, care sa necesite investitii majore si care, in cele din urma, sa nu genereze profitul dorit sau chiar sa produca pagube mult prea mari. Asadar, inainte de a lua decizii de o asemenea importanta, un pas care sa creasca nivelul de reusita al acestora il reprezinta serviciile de consultanta investitii imobiliare, fara de care ar fi foarte greu de stabilit care este pretul corect care merita platit pentru o anumita proprietate.

Studii de fezabilitate

Dispunem si de o vasta echipa de specialisti care sa va realizeze proiectii cu privire la felul in care poate evolua pe termen lung proiectul in care doriti sa investiti. Asadar, realizam si studii de fezabilitate menite sa preconizeze traseele posibile pe care urmeaza sa le parcurga investitia din punct de vedere tehnico-econimic si, de asemenea, propunem si o varianta de scenariu ideal, care sa culmineze cu o serie desavarsita de beneficii pentru investitor si nu numai. In acest mod putem determina impreuna daca o investitie are potential de a se remarca pe piata imobiliara sau daca, o solutie mai buna ar fi, reorientarea catre alte optiuni.

 

By cb2819