In ultima vreme, cererea pentru ansambluri rezidentiale Craiova s-a marit, iar investitori precum President Residence au raspuns cererii cu un complex nou de apartamente construite dupa ultimele standarde in arhitectura.

Un complex rezidential este acea parte a unei cladiri in care sunt situate una sau mai multe unitati rezidentiale, impreuna cu acea parte a oricaror zone comune si alte accesorii ale cladirii, precum si a terenului imediat al cladirii care este in mod rezonabil necesar pentru utilizarea cladirii ca loc de resedinta pentru persoane fizice, precum si acea portiune a terenului subiacent pe care unitatile rezidentiale si zonele comune aferente o reprezinta pentru intreaga cladire. Un complex rezidential este, de asemenea, acea parte a unei cladiri care contine o unitate rezidentiala care este sau se intentioneaza a fi o proprietate detinuta separat (de exemplu, o casa semidecomandata sau un apartament condominial), impreuna cu anumite terenuri conexe, accesorii si zone comune. Aceasta ar putea include suprafete comune, terenuri adiacente si terenuri imediat invecinate, in masura in care aceste zone sau terenuri pot fi atribuite unitatii rezidentiale particulare si sunt in mod rezonabil necesare pentru utilizarea acestuia ca loc de resedinta pentru persoane fizice.

Fie ca alegeti sa locuiti intr-un complex sau intr-o casa independenta, preocuparea pentru siguranta este primul lucru pe care il priviti. Un complex inchis ofera o siguranta mai buna, deoarece aici este totul in ordine si la locul lui, de la agenti de securitate instruiti care pot face fata oricarei situatii critice pana la a avea intregul complex sub sistem de supraveghere cu echipamente de stingere a incendiilor disponibile la indemana si multe altele, pentru o viata mai sigura in un complex mai linistit. Mai ales pentru familie cu copii mici, siguranta devine centrul principal al alegerii unui loc unde sa se stabileasca.

Un alt avantaj care vine cu un complex rezidential este sortimentul de facilitati disponibile. De la zona de joaca pentru copii, piscina, centru sportiv, centru comunitar, gradini amenajate si multe altele. Aceste facilitati sunt bune pentru toti. Oamenii isi pot alege propriile activitati recreative, iar copiii se pot dezvolta sub toate aspectele. Avantajul de a avea numeroase facilitati, toate intr-un singur complex, adauga valoare pentru o experienta de viata buna, fara a calatori pentru aceleasi lucruri in diferite parti ale orasului. Acest lucru nu numai ca economiseste timp, ci ofera locuitorilor sai si oportunitatea de a se intalni si de a discuta cu oameni cu aceeasi idei.

Mentinerea unei case este una dintre cele mai mari provocari cu care ne intalnim adesea. Poate varia de la problemele de instalatii sanitare la probleme electrice sau de a rezolva altceva, aceste probleme nu au sfarsit. Cand o problema este rezolvata, apare cealalta. Intretinerea este unul dintre cele mai mari beneficii ale unui complex de locuinte rezidentiale. Cu o taxa lunara sau anuala, aceste probleme pot fi rezolvate doar printr-un apel telefonic. Curatenia, igiena si toate celelalte preocupari sunt luate sub aripa conducerii.

Un alt beneficiu care se adauga unui complex este o comunitate care functioneaza bine, unde oamenii se pot intalni si pot dezvolta relatii interactive sanatoase. Acest lucru este esential pentru a trai intr-o societate functionala. In cadrul acestor comunitati, diverse sarbatori, evenimente si festivaluri sunt sarbatorite in mod colectiv, unde se poate contribui ca planificator sau participant, care, la randul sau, il dezvolta pe plan personal. Traind intr-o comunitate, si nevoia fiecarei grupe de varsta este indeplinita. Puteti gasi copiii care se intalnesc unii cu altii in zona de joaca, tinerii adulti in zona de agrement si adultii in sala de sport si seniori in gradina. Stim cu totii ca o fiinta umana este un animal social care are nevoie de o comunitate cu care sa interactioneze la un moment dat. La un complex rezidential, veti gasi multi vecini care, in cele din urma, va vor fi prieteni sau doritori de interactiune sociala. Cand este nevoie, nimeni nu poate ajuta mai bine si mai repede decat un vecin bun!

Intr-un loc rezidential, veti gasi, de asemenea, multe beneficii ale comunitatii, cum ar fi posibilitatea de a construi o relatie sanatoasa cu oamenii din jur si de a celebra toate festivalurile ca o activitate de grup, in cele din urma acesti oameni vor deveni familia extinsa si veti stabili legaturi puternice cu lor. Cu cat comunicati mai mult cu oamenii, cu atat veti fi mai fericit.

Avantajul major al locuitului intr-un apartament este viabilitatea financiara care vine cu acest lucru. Aceste apartamente sunt mult mai economice decat casele independente, nu numai sub aspectul achizitionarii sau inchirierii locului, dar costurile de intretinere sunt destul de rezonabile in comparatie cu administrarea unei case independente. Deoarece apartamentele au dimensiuni mai mici, gestionarea resurselor lor este mult mai usoara si fezabila. Deoarece apartamentele moderne devin ecologice prin utilizarea resurselor de recoltare a apei sau a energiei solare, acest lucru adauga un alt beneficiu listei.

Deoarece apartamentele au dimensiuni mai mici, prin urmare, pentru familiile extinse sau cuplurile nou casatorite, apartamentele rezidentiale sunt o alegere potrivita, deoarece cerintele lor de spatiu nu sunt imense. Frumusetea acestor spatii este ca sunt extrem de sigure si convenabile, mai degraba decat de extravagante.

Avand atatea avantaje in mana, a locui intr-un complex rezidential este un lucru bun, mai ales pentru cei care cauta optiuni convenabile de a locui. De la obtinerea unei oportunitati de a interactiona cu oameni din medii culturale diverse pana la a avea optiuni de viata mai sigure ca individ sau ca o familie, complexele de locuinte asigura totul.

By bl291g