analko

Confectiile metalice au aplicatii de larga utilitate in multe industrii si produse de larg consum. Materialele prime standard folosite includ placile metalice, fitingurile, piesele turnate, diferitele forme de metale, expandat, sectionat sau, sarmele de sudura etc.

Procesul de obtinere a produselor finale implica multi specialisti cum ar fi sudori, fierari, personal calificat si profesionisti similari.

Calculele pentru realizarea structurilor metalice sudate sunt extrem de complexe si impun utilizarea unor programe speciale.

Scopul acestor programe este de a realiza o pleiada de analize care au ca rezultat final faptulca se va sti foarte bine comportamentul optim pe care strcucturile il vor avea in momentul in care cladirea suporta diverse solicitari.

Pentru ca toate detaliile sa iasa perfect inca de la inceput va fi realizata o colaborare perfecta cu clientii, iar in urma acestei colaborari va rezulta o foarte mare economie de materiale.

Comparativ cu sudurile care se realizeaza pe santierul de constructii, obtinerea imbinarilor sudate la Analko este superioara, atat din punct de vedere calitativ, cat si economic.

Datorita faptului ca unele componente si structuri metalice au dimensiuni foarte mari acestea nu pot fi transportate daca sunt montate in fabrica; acestea se obtin in atelierele Analko sub forma de module.

Calculele pentru structuri si dimensionarea lor optima se realizeaza pe baza unor standarde impuse atat la nivel european cat si national, dar si in functie de solicitarile venite din partea clientilor.

Prin faptul ca pune un accent imens pe calitate Analko a demonstrat-o prin certificatele internationale ce insotesc fiecare element ce poarta amprenta acestui mare producator de confectii metalice industriale si confectii metalice pentru constructii din sud-estul Europei.

datorita sarguintei si a seriozitatii manifestate de membrii acestei echipe insusirile produselor Analko poarta o amprenta speciala: cea a calitatii

Pentru ca atentia se concentreaza, rezultatele sunt pe masura

Rezultatele sunt unele foarte bune datorita faptului ca toata atentia se concentreaza pe intelegerea proiectelor, pe dinamica si pe descoperirea celor mai bune solutii.

Obiectivul principal al companiei este furnizarea de servicii de cea mai inalta calitate, intr-un mod cat mai prietenos cu mediul inconjurator.

Respectul pentru oameni, angajati si colaboratori este un detaliu, destul de important, pe care se concentreaza maxim politica companiei, si tocmai de aceea serviciile furnizate pe segmentul de confectii metalice sunt valorificate la potential maxim.

Imbinarea perfecta intre dorinta clientului si toate cerintele de siguranta care sunt impuse de standardele existente la nivel european fac din acestea una dintre cele mai importante preocupari a echipei de profesionisti de la Analko.

Un alt obiectiv mai mult decat important este reducerea, pe cat posibil, a pierderilor de materie prima pentru optimizarea preturilor produselor finale.

Gama de prelucrari (debitari, perforatii, indoiri) este foarte vasta avand aplicabilitate in toate domeniile (constructii, fatade, electronica, telecomunicatii, electrotehnica, bunuri de consum etc).

In domeniul confectii metalice industriale se identifica si procesul de sudare tabla, sudare MIG/MAG, debitare tabla si alte astfel de zone de actvitate cum ar fi structuri metalice sudate, domenii in care Analko se afla in top pe piata din Romania, datorita calitatii oferite intr-un timp cat mai scurt.

By dca