Ceasurile de mana Longines sunt ceasuri elegante realizate impecabil. Compania a fost fondata in Evetia, in 1832, detinand cea mai veche sigla a unei companii de ceasuri inregistrate. Desi in prezent este detinuta de compania Swatch, ea a fost fondata de catre Auguste Agassiz in Saint-Imier, Elvetia. Dupa ce fiul lui Agassiz, Ernest Francillon a preluat conducerea companiei in anul 1862, brandul a fost transformat intr-o adevarata afacere. Numele brandului provine de la niste terenuri pe care Francillon le-a cumparat, langa un loc numit Les Longines.

 

Primul ceas lansat pe piata de compania Longines a debutat in anul 1867, iar succesul a aparut la inceputul secolului XX. Anul 1912 a fost un an de succes pentru Longinez, facand istorie in lumea sportului, atunci cand au introdus conceptul de fir electric, care la inceputul si la sfarsitul unei curse a fost activat si ulterior oprit mecanismul de sincronizare. Aceasta premiere a asigart ca Longines sa fie numit cronometru oficial al multor competitii sportive din lume. Un alt punct de reper pentru Longines a fost in anul 1927, cand ceasurile lor au fost folosite pentru un zbor transatlantic al lui Charles Lindbergh. Ceasurile sport Longines va reflecta asta si peste ani.

 

Longines face de asemenea ceasuri elegante atat pentru femei cat si pentru barbati. Colectia actuala Longines reflecta frumusetea ceasurilor pentru iubitoarele de orologerie.

 

Colectia Dolce Vita are un design simplu si elegant. Cadranul este din sidef alb, negru sau roz. Carcasa este din otel inoxidabil, dar puteti gasi si o carcasa din aur cu 32 de diamante Top Wesselton, care are si bratara din aur asortata. Ceasurile din otel inoxidabil au modele cu diamante crustrate, cu bratari din otel inoxidabil sau curea de piele alba sau neagra. Unele ceasuri din gama Longines DolceVita pot fi purtate si de barbati.

 

Daca doriti sa colectionati ceasuri Longines, sfatul nostru este sa incepeti cu colectia Heritage. Gama Elegantes de la Longines este inspirata de miscarea Art Deco din anii 1920 si 1930. Seria de ceasuri Presence Heritage prezinta modele clasice de ceasuri de buzunar, adaptate ceasurilor de mana. Colectiile Conquest Heritage, Silver Arrow si Flagship Heritage sarbatoresc epoca de aur a ceasurilor de mana mecanice traditionale. Fiecare ceas Heritage are cadran round, montat pe piele.

 

Urmatoarea colectie este Longines Prima Luna A fost conceputa fiind folosite linii fine, delicate, cu cadran cu diamante, colectia fiind inspirata din stralucirea lunii. Sunt potrivite femeilor care au un stil sofisticat, femeilor moderne.

 

Pentru pasionatii de sport si totodata de orologerie, colectia Conquest este cea mai potrivita. Ceasurile au un design futurist, imbinand otelul cu ceramica, obtinand astfel un ceas de mana de lunga durata. Colectia de ceasuri din gama Conquest are o precizie tehnica ridicata, astfel ca satisface nevoile sportivilor exigenti. Este un ceas perfect, pentru ca se potriveste atat tinutelor pentru petreceri cat si cu imbracamintea sportiva.

Pentru iubitorii de clasic si traditie, seria La Grande Classique este potrivita deoarece ceasurile din aceasta gama au un profil subtire si elegant. Astfel ca eleganta clasica este imbinata perfect cu tendintele moderne ale modei.

Astazi Longines are zeci de colectii atat pentru barbati cat si pentru femei. Daca doriti sa va rasfatati sau sa bucurati cu un cadou potrivit pe cineva drag, puteti cumpara ceasuri de mana pentru barbati si femei de pe magazinul online de ceasuri originale www.orologi.ro.