Se poate face naveta cu mijloacele de transport in comun cat timp nu s-a lasat frigul, iar dimineata nu este inghetat totul in jur, dar cel care recurge la aceasta metoda isi asuma consecintele.

Masina personala asigura fiecaruia linistea de care are nevoie, dupa ce se intoarce epuizat de la serviciu. In metrou, nimeni nu ii poate opri pe tinerii veseli si zgomotosi sa se manifeste, iar locul nu este asigurat. Exista riscul de a calatori in picioare 5-6 sau 8 statii in timpul orelor de varf.

In plus, de cand cu pandemia, oamenii se tem sa mai stea asa de aproape unii de altii, cu toate aceastea nici nu se indura sa ramana in statii 10 minute pana la sosirea urmatorului mijloc de transport in comun.

In diminetile de noiembrie totul este alb in jur. Bruma este groasa, frigul taie elanul celor care se duc la serviciu. Tocmai de aceea, navetistii si nu numai ar trebui sa isi cumpere masini km reali care sa le asigure mobilitatea in conditii ultraconfortabile.

Cu o masina foarte buna, plecatul in concediu genereaza multa bucurie, dusul la cumparaturi nu mai este sub nicio forma stresant si orice deplasare reprezinta o bucurie.

O masina de calitate excelenta, la un pret accesibil poate fi cumparata de pe site-ul firmei Auto-leasing.ro. Firma pune la dispozitie si sisteme de leasing si de creditare ca toti romanii care isi doresc un autoturism sa il poata avea la dispozitie.

Pentru fiecare masina in parte sunt afisate date tehnice complete, dar si suma ce trebuie achitata lunar in cazul in care se opteaza pentru leasing.

Volvo XC90 B5 Hybrid AWD 7 Locuri Inscription costa 71 950 de euro si este masina viitorului. Cumpararea acesteia si intretinerea corespunzatoare inseamna asigurarea mobilitatii pentru 5-8 ani.

Autoturismul functioneaza in sistem hibrid si cu motorina, dar si cu energie electrica. Aspectul sau este al unei masini noi cu toate ca are 24 022 kilometri la bord.

Este suficient ca potentialul cumparator sa ii deschida usile si sa se indragosteasca pe loc de ceea ce vede si de functiile masinii inteligente.

Computerul de bord este de calitatea premium si afiseaza tot ceea ce ii este necesar conducatorului auto pentru a ajunge la destinatia la care si-a propus in conditii optime. Sistemul de avertizare este vigilent tot timpul si nu il lasa pe posesorul masinii sa comita greseli care s-ar putea solda cu tamponarea acesteia si ranirea celor din masina.

Cine nu isi doreste scaune cu incalzire electrica in zilele in care iesirea din casa reprezinta un act de maxim curaj?

Din locuinta calda pana la garaj ingheata si hainele, iar gerul patrunde pana la os. Uneori oamenii trebuie sa faca partie sa poata iesi cu masinile din garaj si din curte si aceste manopere le mai ia 20-30 de minute.

Acest timp petrecut in gerul naprasnic se rasfrange asupra organismului si are consecinte nefaste, daca persoana respectiva ar fi condamnata sa mearga o ora intr-o masina rece ca gheata.

Dar cu acest autoturism lucrurile nu stau deloc asa. El este dotat cu scaune cu incalzire electrica si cu sistem de incalzire suplimentara.

Omul intra in masina, stiind ca i se va incalzi corpul in cateva minute.

Aerul cald, tapiteria confortabila il fac sa isi revina rapid si sa se simta ca acasa si in drum catre serviciu.

Iarna, se pot asculta colinde cantate de glasurile ingeresti ale colindatorilor, iar plafonul panoramic din sticla le permite celor din masina sa vada cum afara ninge feeric.

O asemenea masina merita renuntari si economii, fiindca este sigura, puternica si ofera maximum de confort.

Ea este atent verificata de catre personalul firmei, de aceea clientii care au cumparat astfel de masini in leasing sau solicitand un credit extern se declara 100% multumiti.

Multe dintre masinile prezentate pe site sunt adevarate bijuterii pe patru roti. Ele dispun de dotari si de functii in plus fata de masinile care pot fi cumparate din Romania.

Firma care aduce masinile in tara garanteaza calitatea acestora, in timp ce persoana care se duce singura la targurile de masini poate fi pacalita cu usurinta, fiindca nu stie numarul real de kilometri de la bordul produsului pe care doreste sa il cumpere, nici istoricul acestuia.

In plus, se stie cat de bune sunt masinile aduse din Germania. In primul rand, nemtii sunt pretentiosi cand isi aleg masinile pe care le conduc. In al doilea rand, ei intretin masinile foarte bine, fiind vanzatori de buna credinta.

Persoanele care doresc sa cumpere o astfel de masina au la dispozitie:

-istoricul complet al acesteia si numarul exact de kilometri

-verificarea garantata efectuata de ingineri cu inalta pregatire profesionala

-fisa tehnica a masinii in care sunt incluse toate dotarile

-desfasuratorul exact al sumelor de achitat in cazul cumpararii masinii prin sistem de creditare sau leasing.

Un Volvo negru este masina la volanul careia pot fi cat mai multi romani, fiindca Auto-leasing.ro apropie masinile de lux de cumparatorii cu venituri medii din Romania.

Oamenii se gandesc ca daca tot au nevoie de o masina si stau la volanul acesteia, cel putin sa conduca o masina eleganta, moderna, puternica si in perfecta stare.

Acest lucru este posibil fiindca Auto-leasing.ro pune la dispozitia romanilor cele mai bune masini aduse din Germania, iar in pretul lor sunt incluse si numerele provizorii si programare RAR.

Perioada de creditare este flexibila, fiind cuprinsa intre 12 luni, pana la 5 ani, astfel incat multi doritori sa isi permita o masina de lux.

 

 

By bl291g