Dragostea este cel mai frumos sentiment pentru ca atunci cand intalnesti persoana potrivita, intreaga voastra lume se aprinde ca un carnaval! Doamnelor, daca ati gasit pe omul visurilor voastre, atunci sunteti norocoase! Exprima adorare prin mesaje dulci, dragute, sau romantice si arata-i cele mai profunde emotii ale inimii tale! Fa-l sa se simta iubit pentru felul in care te trateaza si adu un zambet pe fata lui! Verificati mesajele de mai jos si alegeti pe cele mai potrivite pentru prietenul tau!

Mesaje de dragoste romantice

Cu fiecare clipa care trece, eu ma indragostesc de tine un pic mai mult! (Cu siguranta cel mai frumos mesaj din lista cu mesaje din acest articol).

Nici macar soarele nu poate straluci mai luminos decat zambetul tau. Tu esti lumina in viata mea in orice mod posibil. Niciodata nu am mai simtit asta!

Sunteti cel mai dulce inceput al unei povesti de dragoste fara sfarsit. Tu esti printul fermecator si eu sunt printesa din poveste.

Nu pot fi prietena perfecta, dar stiu cum sa te iubesc cum nimeni nu o nu va face niciodata. Pentru ca te iubesc mai mult decat pe mine.

Numai tu poti sa ma saruti de o mie de ori pe zi si fiecare sarut s-ar simti ca primul sarut pe care l-am avut vreodata in viata mea.

Nu vreau lumea, nu vreau cerul, nu vreau luna, doar te vreau pe tine. Te iubesc mult, dragostea mea.

Dragostea ta este motivul pentru care zilele mele sunt atat de pline de culori, noptile mele sunt atat de pline de vise si viata mea este atat de plina de fericire!

Iubito, nimic nu ma face mai fericit in aceasta lume ca zambetul tau!

Esti in gandurile mele, in inima mea si in mintea mea mereu.

In bratele tale, am gasit un loc ascuns perfect pentru mine. Pot evita restul lumii si inca mai simt ca am totul chiar aici, chiar in bratele tale.

Iubito, imi place cand te prind ca te holbezi la mine cu acei ochi visatori! Cauta si alte mesaje la multi ani daca acestea nu ti se potrivesc.

Imi place modul in care degetele noastre se potrivesc impreuna ca piesele unui puzzle, iubire!

Esti cel mai uimitor om pe l-am intalnit vreodata si eu sunt atat de norocos sa te am in viata mea! Te iubesc!

Dragoste, La multi ani pentru tine. Te iubesc asa cu nu am crezut ca voi putea iubi vreodata.

Am vazut lucruri uimitoare, am cunoscut oameni minunati, dar niciodata nu am cunoscut un suflet mai frumos, care poate iubi atat de profund si cu adevarat.

Mesaje emotionale de dragoste

Sunt recunoscator pentru ca faci parte din viata mea si pentru ca faci fiecare moment de bucurie special! Te iubesc atat de mult!

Tu si cu mine eram doi straini, incercand sa gaseasca un loc pentru inimile noastre. Dar cand ai tinut mana mea, am gasit o noua casa in tine.

Ai venit in viata mea cand am avut nevoie de cineva cel mai mult. Si ma faci sa ma simt ca fata cea mai speciala.

Am fost atat de obisnuit sa vad nori ca am uitat cum ar arata un cer albastru. Te iubesc profund.

Ori de cate ori ne tinem de mana, ceva in mine spune ca nu vom da drumul unul la celalalt, indiferent de ceea ce va aparea in calea noastra.