Antica Hair Studio

Salonul de infrumusetare sau frizeria sunt deschise nu doar reprezentantelor sexului frumos, ci si barbatilor in egala masura, mai ales ca acum foarte multi barbati adopta frizuri speciale si moderne, pentru care este necesar sa mearga la o frizerie. Foarte importante sunt produsele de ingrijire pe care barbatii de folosesc in ceea ce priveste aranjarea parului si bineinteles regulile pe care le urmeaza.

Actualmente, saloanele de infrumusetare sunt mai frecventate de barbati decat de femei, iar aranjarea parului este unul din obiceiurile zilnice ale barbatilor, asemeni ingrijirii corporale. In continuare vom prezenta cateva sfaturi in ceea ce priveste ingrijirea fiecarei persoane. Asadar, va invitam sa ramaneti alaturi de noi in cele ce urmeaza.

Ingrijirea parului

Daca in urma cu cativa ani, barbatii obisnuiau sa realizeze acest proces de ingrijire a parului cu rapiditate si usurinta, ei bine astazi dispun de numeroase resurse de ingrijire, indiferent ca vorbim despre ingrijire unui par lung, sau a unui par scurt, cert este ca stilistii pot face adevarate minuni cu el. Fie ca optati pentru tunsori bine definite, ori pentru cele ravasite, este foarte important ca parul sa fie foarte curat si foarte bine ingrijit.

Frizuri pentru bărbati

Peria de coafat este utila si barbatilor in ingrijirea parului, nu doar femeilor. Este ideal sa alegeti o perie din peri naturali, sau una care dispune de perii rotunzi plasate la capete. In egala masura placa de intins parul este un alt accesoriu pe care barbatii il utilizeaza cu regularitate. Insa, trebuie sa aveti grija sa achizitionati o placa de buna calitate, care sa nu arda excesiv parul si sa il protejeze cat se poate. In ceea ce privestea partea de ingrijire a fetei, este important ca barbatii sa se penseze cu ustensile speciale, care trebuie sa fie dezinfectate.

Produse potrivite pentru parul tau

Fiecare fir de par are propria textura, aspect si rezistenta. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste lungimea parului si usurinta cu, care poate fi coafat. De exemplu, un par scurt ete automat usor de ingrijit si cel ami bine se poate aranja cu gel. Gelul ii ofera rezistenta, insa trebuie sa fie utilizata o cantitate potrivita in functie de lungimea parului. Pe piata sunt numerose produse de acet tip bio, care au un miros absolut exceptional. Insa, gelul nu este la fel de recomandat pentur un par lung, pentru ca il incleiaza si de devine greu de aranjat. In acest caz puteti opta pentru un fixativ, insa, nu prea mult, pentru ca parul devine uleios.

Ingrijirea atenta a barbii

Un alt must-have ale vremurilor noastre este barba perfecta si stralucitoare, pe care o puteti obtine doar printr-o ingrijire riguroasa, in general acest lucru este practicat la salon, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Asemanator parului si barba trebuie sa fie bine ingrijita, intrucat ofera un look sexy.

Preturile saloanelor sau frizeriilor sunt mai mult decat accesibile, iar serviciile conform asteptarilor dumneavoastra, in special din partea salonului de infrumusetare Antica Studio, care este mereu gata sa vina in ajutorul dumneavoastra.

Detalii de contact Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Rezervari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio

By dca