Stațiuni pe plajă sau evadări montane?

Această întrebare nu reușește să apară niciodată când este din nou timpul de vacanță. Dar situația dificilă este de înțeles. Munții și mările, deși ambele sunt foarte încântătoare, sunt la fel de diferite ca noaptea și ziua, precum – bine – munții și mările. Dacă intenționați să vă duceți familia într-o călătorie, vă recomandăm să luați în considerare avantajele și dezavantajele unei stațiuni pe plajă și a unei evadări montane și să decideți ce locație se potrivește cel mai bine familiei dvs.

Se știe că evadările montane sunt foarte odihnitoare. Cabine confortabile, coco fierbinte lângă șemineu, jogging în jurul unei poteci sau pescuit lângă un pârâu – toate aceste imagini îmi vin în minte atunci când vorbim despre ascunzătorile montane. Cu toate acestea, excursiile la munte nu se referă doar la ghemuit și a fi confortabil. De fapt, dacă vă îngrijorează să păstrați copiii ocupați, există de fapt o mulțime de lucruri pe care le puteți face pe un munte. Mai întâi de toate, îl puteți rezolva. Puteți alege să ridicați un cort (aici –  cort drumetie )și să mergeți la camping în loc să faceți check-in la cabană. În al doilea rând, puteți face drumeții. Da, munții sunt pentru drumeții. De asemenea, puteți alege să mergeți cu bicicleta pe un munte dacă sunteți mai aventuros. În al treilea rând, există o mulțime de stațiuni montane care au lacuri sau râuri în ele. Dvs. și copiii dvs. puteți petrece ceva timp înot, canotaj și angajarea în alte activități acvatice disponibile. De asemenea, puteți opta pentru echitație. Totuși, nu vă așteptați să vă bronzați. Vremea este de obicei rece pe vârfurile munților. Magazin online cu echipament pentru drumetie – SEIZA.

La rândul lor, stațiunile de pe plajă au multe de oferit. În primul rând este soarele. Pe o plajă, vă puteți întinde într-un hamac toată ziua, puteți merge desculț pe nisip sau vă puteți bronza lângă piscină toată după-amiaza. Puteți să vă umpleți lumina soarelui pe o plajă și nu există nimic asemănător, mai ales după o iarnă lungă. Și, desigur, există activități acvatice: înot, snorkeling, jet-ski, parasailing, navigație, wakeboarding, surfing, scufundări și multe altele. Există, de asemenea, stațiuni care oferă călărie pe mal. Majoritatea stațiunilor bune au, de asemenea, o mulțime de restaurante foarte bune gata să vă ofere recompensele mării. Cu toate acestea, nu vă așteptați la pace și liniște când mergeți la plajă. Mulți oameni merg acolo să petreacă și să se bucure. Așadar, fii gata să împărtășești frumusețea mării curate cu o mulțime de alți oameni.

În cele din urmă, decizia pe care o iei ar trebui să se bazeze pe ceea ce îți dorești din vacanță. Deci, vrei un timp de relaxare departe de agitația vieții? Vrei doar să te bucuri de o perioadă liniștită cu familia? Atunci o retragere montană ar putea fi cea mai bună pentru tine. Cauti soare, surf, nisip si aventura rapida? Apoi mergeți la plajă. Vorbește cu familia ta despre asta. De ce activități vă veți bucura cel mai mult toți? Deoarece evadările montane sau stațiunile de pe plajă, cel mai important lucru despre planificarea unei vacanțe este să vă bucurați familia.

By Minune