Cu totii ne dorim sa ne folosim de bunurile pe care le achizitionam o perioada indelungata de timp. Insa, oricat de multa grija am avea de acestea, intr-un moment de neatentie le putem deteriora, fapt care va duce la necesitatea de a achizitiona noi produse.

Un obiect cu o valoare destul de mare si care este indispensabil in viata de zi cu zi, este smartphone-ul. In functie de specificatiile acestuia, un nou telefon mobil inteligent poate costa de la cateva sute de lei pana la cateva mii de lei.

Ca in multe alte situatii, si smartphone-ul beneficiaza de o garantie standard de la producator. Insa, aceasta garantie nu acopera decat defectiuni tehnice care pot aparea pe parcursul utilizarii, defectiuni care apar dintr-o eroare de fabricatie.

Totusi, ce puteti face insa daca sunteti victima unui furt sau daca ati varsat lichide pe telefon ori l-ati scapat pe jos? Ei bine, exista posibilitatea de a opta pentru o asigurare pentru telefonul mobil, o asigurare casco online care este disponibil in premiera la numai un simplu click distanta accesand Quickmobile.ro.

Principiul este in mare parte unul foarte simplu si avantajos: se plateste o taxa in functie de modalitatea aleasa, iar in cazul in care telefonul tau este furat primesti in schimb un telefon identic sau unul cu specificatii asemanatoare. In schimb, daca smartphone-ul dumneavoastra este deteriorat din diverse cauze, fie ca ati varsat lichide pe acesta, fie ca v-a cazut din mana sau din orice alt motiv, device-ul este reperat sau inlocuit, de la caz la caz.

Astfel, o asigurare pentru telefonul mobil se poate dovedi de mare folos atat in cazul unui furt cat si in cazul in care sufera anumite daune, si reprezinta o operatiune cu adevarat rentabila in special in cazul smartphone-urilor scumpe. In plus, trebuie sa citesti cu atentie clauzele asigurarii pentru a intelege care sunt situatiile in care nu se aplica asigurarea.

Pe scurt, principalele categorii de servicii oferite de Quickmobile.ro sunt urmatoarele:

  • Plata in rate
  • Deschiderea coletului
  • Impachetare premium
  • Garantie extinsa
  • Retur 30 zile
  • Club VIP
  • Asigurare CASCO online

Accesand Quickmobile.ro aveti posibilitatea de a va bucura de toate aceste servicii extrem de avantajoase, in special in ceea ce priveste o asigurare pentru telefoane, asigurare prin care va veti putea garantia ca nu veti pierde o investitie importanta. In plus, accesand Quickmobile.ro, va veti putea bucura de o multime de produse in premiera, fiind primii care veti putea afla ultimele noutati in tehnologie si primii care vor putea achizitiona cele mai noi dispozitive, atat smartphone-uri, cat si tablete sau laptop-uri. Si pentru ca tot am mentionat, aceasta asigurare casco online, este disponibila nu doar pentru smartphone-uri, ci si pentru tablete si laptop-uri. Astfel in cazul in care ati lasat dispozitivul pe mana copiilor si acestia l-au scapat, pe jos, puteti sta linistiti pentru ca veti primi unul nou.

Quickmobile aduce cele mai noi produse, inclusiv variante ale smartphone-urilor care nu sunt disponibile in Europa. Exista variante care sunt produse pentru SUA sau Asia de exemplu, care au specificatii diferite in ceea ce priveste procesorul, memoria RAM si asa mai departe. In acest fel, la numai un simplu click distanta, oricine are posibilitatea a achizitiona exact dispozitivul dorit in functie de nevoile si preferintele pe care le are.

By bl291g