Calitatea ochelarilor de protectie pentru calculator este extrem de importanta. Analizeaza toate aspectele inainte de a comanda o pereche de ochelari pentru calculator. Noi avem o propunere pentru tine. Vezi mai multe detalii!

 

Ochii inlacrimati si durerile de cap frecvente te obliga sa achizitionezi ochelari pt calculator? Daca tot ai de gand sa achizitionezi o pereche de ochelari de calculator, atunci alege de la cei mai buni de pe piata. Ochelarii pentru calculator ocupa un rol foarte important in protectia ochilor.

Bazeaza-te pe cei care iti pot oferi calitate, dar si varietate, respectiv preturi accesibile. Bazeaza-te pe Gunnars, un shop online pe care nu ai cum sa-l omiti, mai ales daca doresti sa faci achizitia acum. Acesta ea liderul de piata mondial in materie de ochelari de protectie pentru calculator. Toate modelele lor de ochelari beneficiaza de o tehnologie patentata, care aduce numeroase beneficii.

Ochelari pt calculator pentru toate gusturile

Mai mult decat atat, magazinul online Gunnars are o multime de ochelari pt calculator pentru toate gusturile. Este shop-ul in care orice roman care are probleme cu ochii ar trebui sa se increada. Și nu numai, bineinteles. El este dedicat in special celor care petrec foarte mult timp in fata computerului.

Fie ca esti la munca, fie ca lucrezi de acasa, trebuie sa-ti protejezi ochii. Cu o pereche de ochelari pt calculator poti face asta cel mai bine. Ochelarii special dedicat calculatorului sunt facuti in asa fel, incat lumina albastra sa nu treaca prin lentila in totalitate.

Cel putin ochelarii pentru calculator de pe Gunnars, dispun de lentile care blocheaza mai bine de 65% din lumina albastra! Daca esti persoana care se plange mereu de durere de ochi sau durere de cap, nu uita ca s-ar putea, mai mult decat sigur, sa ai nevoie de o pereche ochelari pt calculator! Acest procent de 65% este suficient pentru a scapa de problemele legat de oboseala oculara, un procent mai mare ar putea sa te duca intr-o alta extrama, una in care culoare albastru dispare total din spectru.

Achizitioneaza acea pereche care te incanta cel mai mult. Trebuie sa tii cont de acest aspect, intrucat trebuie sa porti ochelarii pentru calculator, cel putin cand te afli in fata computerului, daca nu si a telefonului. Cei de la gunnars.ro au dezvoltat o functionalitate pe website-ul lor prin intermediul careia poti sa probezi virtual ochelarii, iti trebuie doar sa activezi webcam-ul sau camera telefonului tau, iar acestia vor fi proiectati virtual pe fata ta.

Orice gadget ai folosi, nu uita de ochelari pt calculator. Iti vor proteja ochii in mod eficient, reducand senzatia de oboseala. Mai mult decat atat, ochelarii de protectie pentru calculator vor minimiza reflexia, vor spori contrastul si chiar te vor ajuta sa ai un somn mai bun si linistitor.

Lentilele ochelarilor Gunnar

Cei de la Gunnar au mai multe tipuri de lentile, insa cei mai multi ochelari au modelul de lentila Ambra, care blocheaza aproximativ 65% din lumina albastra. Acesta lentila are un power-focus de +0.2. Chiar daca multe persoane isi fac griji cand au de dioptrii, trebuie sa stii ca acesta dioptrie face parte din seria de patente Gunnar, iar testele realizate de diverse universitati de prestigia din SUA arata ca acestea nu afecteaza in niciun fel ochii, chiar daca au acesta disoptrie.

By Minune