Pasionații de mașini off-road au nevoie de anvelopele potrivite pentru a se putea deplasa pe orice suprafață de teren. Indiferent de preferință, Jeep sau SUV anvelopele trebuie să fie adaptate în funcție de mărime și tipul de teren pe care vor rula. Calitatea superioară este un standard important în alegerea anvelopelor de off road, având nevoie de o rezistență cu mult mai accentuată pentru condițiile dificile de teren, climă dar și temperatură. Anvelopele disponibile în catalogul de produse Anvelostar respectă toate normele de calitate necesară pentru a rezista indiferent de condițiile în care vor fi folosite, oferind confortul și siguranța de care are nevoie orice client.

Anvelostar are pe stoc anvelope de iarna si off road provenite doar de la producători cunoscuți la nivel global, garantând rezistență în cele mai grele condiții și fără pierderi de confort și performanță. Compania își are domeniul în vânzarea de anvelope off road de foarte mulți ani, experiența și pregătirea din spate făcând diferența. Toate anvelopele, atât din gama off cât și cele de vară, iarnă sau all season (toate sezoanele) beneficiază de garanția deplasării în siguranță pe toate tipurile de teren accidentat dar și șosele. Mulțumită elementelor de design, anvelopele off road oferă o tracțiune excelentă în contact cu solul, mai ales în condiții de zăpadă sau noroi.

 

Agresivitatea anvelopelor off road este dată de designul unic, realizat special pentru a se mula perfect pe orice suprafață. Anvelostar pune la dispoziția clienților toate tipurile de anvelope, în special cele off road, capabile să ofere manevrabilitate sporită pe orice suprafață. Anvelopele din catalog, sunt pregătite pentru orice situație și orice anotimp, având o rezistență peste medie.

 

În realizarea anvelopelor off road potrivite oricărei mașini 4×4 intră rigiditatea, cauciucul fiind cu mult mai gros față de cel al anvelopelor normale, oferind o aderență și un grad de rulare cu mult mai bun pe suprafețele accidentate. Portofoliul de produse din cadrul Anvelostar este întotdeauna actualizat cu cele mai noi anvelope, fiind completat de oferte foarte atractive și o mulțime de branduri renumite ce își așteaptă clienții în fiecare zi.

Pasionații și profesioniștii off road aleg Anvelostar pentru calitate, profesionalism și punctualitate, având grijă ca de fiecare dată livrările să se desfășoare la timp și clientul să fie mulțumit. Mașinile de teren și mașinile de off road extrem (dedicate curselor off road) pot fi echipate în timp util cu cele mai bune anvelope direct din confortul de acasă.  

 

By anap